Super service, vriendelijke medewerkers, goed advies.
Geen. Uiterst tevreden!
Ga zo door !
Had net een nieuwe bril gekocht toen ik een brief ontving waarin ik uitgenodigd werd om langs te komen omdat mijn bril 3 jaar oud was. Dat kwam wat raar over.
Beste mevrouw van den Broek, Bedankt voor het reageren. Excuus voor het versturen van de uitnodiging, dit had inderdaad niet mogen gebeuren. We gaan in de toekomst proberen hier beter op te letten. met vriendelijke groet, Ferran
Prima assortiment, nette service
ik ben altijd super tevreden over optiek van de vecht!
de prijs van de monturen en glazen zijn wel hoog.
geen!
geen tips
maak het voor iedereen betaalbaar
Vakkundig,vriendelijk ,goede service.
Deskundig en objectief advies, klantvriendelijk, snelen altijd behulpzaam bij breuk of beschadigingen
korting voor vaste klanten.
Ten opzichte van andere opticiens zijn de glazen vrij prijzig.
Geweldig hoe jullie alle tijd voor ons nemen en meedenken! Service via lenzenapp top.
Er wordt naar je geluisterd. Alles wordt goed uitgelegd. Bij aanschaf van een bril wordt je geen montuur opgedrongen maar krijg je een goed advies. De oogmeting wordt zeer zorgvuldig gedaan en over het resultaat van de oogmeting wordt je goed geinformeerd. De benadering, houding van de verkopers is professioneel maar ook heel persoonlijk. Er heerst een ongedwongen en gezellige sfeer.
Super goed geholpen, ik kwam aan in de avonden zonder afspraak gelijk oogmeting en twee brillen gekocht. Heel positief over jullie. Nog met een klas genoot over gehad en die was weg van jullie service dus SUPER!!