Een heel plezierige opticien met kennis van zaken en zeer klantvriendelijk.Wij zijn al 30 jaar klant
ben goed en vakkundig geholpen ga zo door
Prettig binnenkomen en omgang in het proberen van verschillende brillen. Aandacht voor en eerlijkheid over welke montturen wel goed en minder goed passen. Zeer snelle levering van bril + glazen na oogmeting.
Jaren lange ervaring met dezelfde medewerkers die regelmatig bijscholing krijgen . Gezelligheid om zelf zo binnen te lopen . Er is altijd aandacht en tijd voor mij .
aanvullende test achteraf na gewenning periode tav scherpte op beide glazen?
Bij digitale reservering kan, eenmaal gekozen en bevestigd voor datum en tijdstip voor afspraak, het tijdstip op de gekozen dag niet meer worden gewijzigd. Datumwijziging kan wel.
Altijd plezierig, een vertrouwd adres!
Geen, ga zo door!
Ik heb droge ogen syndroom wat de meting moeilijk maakt. Geduld en deskundigheid. Onder de indruk.
Geen. Gewoon top geregeld!
Geen
Fantastisch geholpen, service voortreffelijk!
Gewoon goed ! Kom er al jaren. prima service en vertrouwd
Beter communiceren over de periode van wennen aan de multi focale bril.
Uitstekend!
Al jarenlang klant bij Van de Vecht en zonder uitzondering tevreden omdat de dienstverlening en deskundigheid ver boven de middenmoot uit steken.
Kundige, vriendelijke en geduldige behandeling