Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn partner, familie en ik zijn al 40 jaar klant bij Optiek Renaud en de voorganger Nederveen Optiek. Ik kan niet anders zeggen dan dat wij uitstekende ervaringen met deze opticiën hebben als het gaat om oogmetingen, adviezen, contactlenzen, tri- en bifocale brillen en aftersale service. In die 40 jaar was er slechts één keer een (halve) misser, die op prima wijze werd opgelost. Nu weer na staaroperatie uitstekend geadviseerd en geholpen met lees-/beeldschermbril. Je betaalt wat meer dan bij de bekende ketens, maar uiteindelijk haal je er dat met alle voordelen ruimschoots uit.
Ervaring met:
aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting, Optometrisch onderzoek, orthoptisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen), zonnebril
Waar kent u de optiek van?
voorbij lopen/rijden
N.v.t.
19 June 2020
Rolf
Lelystad
Al jaren trouwe klant van Renaud Opticien. Ben zeer tevreden daar er deskundig advies wordt gegeven en men niets opdringt. Tevens wordt er goede uitleg gegeven en wat de eventuele opties zijn. In mijn geval gaat het om harde lenzen. Zal niet snel naar een andere opticien gaan voor mij vakkundigheid bovenaan staat.
Ervaring met:
aankoop van een complete bril, aankoop van brillenglazen, aankoop van contactlenzen, contactlenscontrole, oogmeting, Optometrisch onderzoek, service (nieuwe neuspad, bril bijstellen)
Waar kent u de optiek van?
anders
N.v.t.
26 May 2020
Jeannette
Lelystad
7 maart 2019 om 13.15 geweest, wordt mij verteld dat de neuspad hele speciale schroefjes heeft die "zij" niet kunnen vervangen! Wat een flauwekul, onkundig personeel. Denkt dat ik 8erlijk ben, de ware reden is, dat ik de bril daar niet gekocht heb. Hier ga ik natuurlijk nooit meer naar toe. Dan nog het lef hebben om in de enquête, naar een cijfer voor professionaliteit te vragen! Die durven!
Beveelt niet aan
7 March 2019
Astrid
geen
27 June 2017
Harry
27 June 2017
Miranda
Kan het echt niet verzinnen.
26 June 2017
Lennart
E.W.M.
In het verleden hing er een penetrante parfumlucht. Ik moet zeggen dat mij dit de laatste tijd niet meer opgevallen is.
anoniem
Geen
Geertruida
Rebecca
Heel professioneel en deskundig.
28 May 2017
Dorinda
10 May 2017
anoniem
Ik ben professioneel en vriendelijk behandeld. Mijn specifieke vragen mbt tot mijn ogen en bril werden adequaat en naar tevredenheid beantwoord. Mijn bril is prima aangemeten en ik ben er zeer tevreden ermee.
Roland
Uitgebreid de tijd om mijn visusklacht op te lossen
Willem
Frans
Zijn er niet
Francisca
Nvt
Charlotte
Vanwege mijn ontevredenheid over mijn lenzenspecialist (last van droge en rode ogen) ben ik me gaan oriënteren en kwam ik bij Renaud Optiek terecht. Na een gedegen oogmeting en goed advies heb ik derhalve lenzen aangeschaft. Nu, een half jaar later, ben ik zeer tevreden en geen last meer van rode en droge ogen. Top!
8 June 2016
Brigitta
Marije
Geen
Annemarie
Geen. Behalve dan.dat deze enquête.geen 30 sec.duurt.....
Ivonne
Prima geholpen.
9 March 2016
Chris
Altijd vriendelijk en eerlijk over de metingen
29 February 2016
Doan