Heb ik niet. Ik zou zeggen vooral op deze voet doorgaan. Succes.
Niet van toepassing
geen
Altijd goede service en betrouwbare adviezen.
zeer goede ervaring
Goede service en bijzonder klantvriendelijke !
Jullie klanten op de hoogte stellen van het feit dat jullie zelf declareren bij de verzekering (bij degene met de juiste verzekering uiteraard).
Al meer dan 30 jaar tevreden. Perfecte service. Ga zo door.
Prijsniveau ligt (ver) boven de landelijke ketens
Nvt
Goede kwaliteit en service, vriendelijke staf
Het is in vergelijking met de grote aanbieders wel een groot prijsverschil. Als dat prijsverschil er niet zou zijn, of minder, is er geen enkele reden om ergens anders heen te gaan. Ik ga naar het Pothuus omdat ik de kleinere zaken wil steunen in hun strijd tegen de grote eenheidsworst in het winkelbestand.
De uiterst vriendelijke, deskundige en behulpzame benadering van de mensen van Pothuus maken het voor mij een TOPzaak!!!
maandag ook open,en andere dagen van de week sluiten kan op verschillende dagen,
Je wordt er correct en vakkundig geholpen.
Vriendelijk, gemoedelijk, vakkundig, proffessioneel, ongedwongen.
Buiten de klantvriendelijke en kundige benadering om is het voor mij altijd weer een plezier te merken dat de persoon die je helpt prima weet in te schatten welk montuur je het beste staat. Zelf kan ik bij wijze van spreken uren zoeken en nog de juiste er niet uit halen.
door service en klantvriendelijkheid blijf ik klant