Wat een goede service !! En goede benadering . Verstand van zaken ! Ruime keuze ! En de zaak ziet er ook nog eens prachtig uit . Ik beveel hem iedereen aan. Ik zou Optiek het Pothuus eigenlijk wel 6 sterren willen geven . Maar helaas niet mogenlijk !
Warm ontvangst, eerlijk advies
Niet normaal hoe goed ik behandelt ben. Ik heb vele opticiens gezien in de wereld, maar deze slaat echt alles.. NIET-NOR-MAAL
Ik voel me goed geadviseerd, of het nu gaat om het uitproberen van contactlenzen of de keuze voor een nieuwe bril. Er wordt duidelijk veel moeite gedaan.
Een klein familiebedrijf en niet een grote ketengiant waardoor ik een hele persoonlijke service kreeg van een eigenaar en personeel die echt in lange termijn klantenbinding en -service geïnteresseerd zijn. Het oogonderzoek was erg professioneel en bril en glazen waren snel en zoals afgesproken geleverd en goed aangemeten.
Fijne overzichtelijke winkel met medewerkers die weten waar ze over praten en een eerlijke mening geven.
Goed en kundig geholpen.
X
Vriendelijk en geduldig. Je word er heel fijn geholpen en altijd eerlijk advies. Ik ga graag naar deze opticien.
Wij komen er al jaren ,top winkel
Geweest voor aanschaf contactenzen. Goed geholpen en prijs/kwaliteit prima. Mooi dichtbij en service is goed.
altijd goed en op tijd geholpen met een goed advies
Voor een nieuwe bril naar optiek t Pothuus. Vakkundige oogmeting. Samen een verrassend mooi montuur uitgezocht. Naderhand ook prima geholpen toen de neuspads niet helemaal lekker zaten
!
Een glas is uit mijn bril gevallen. Het glas werd er weer voor mij ingezet en was klaar terwijl ik wachtte en zonder kosten. Een super service met een brede glimlach.
Goede ervaringen
Ik kom al jaren bij Pothuus, je wordt als klant “gezien”. Krijgt altijd goed advies en ze hebben een prachtige collectie brillen!
top
Je krijgt goede adviezen en hulp!!! Fijne communicatie en er wordt goed meegedacht!
Zeer prettige en betrouwbare service. Ik raad deze plek ten zeerste aan. Terwijl ik wachtte tot ze mijn bril klaarmaakte, trakteerde de dame mij op een heerlijke kop koffie. De heer controleerde mijn ogen op een uiterst professionele manier en adviseerde mij bij het kiezen van de juiste bril. Ik raad deze plek van harte aan.
Fijn en passend advies. Vakkundige oplossing geboden bij een probleem.
Zeer deskundig en vriendelijk geholpen Aanrader
Ik kom al jaren bij 't Pothuus. Hoewel ik nu niet meer elke week in Grave kom, blijf ik vanuit 's-Hertogenbosch hier naar toe komen. De service is geweldig. Zeer persoonlijke aandacht.
Uitstekende service en zeer klantvriendelijk!