Ik ben al jaren klant bij Ruud. Het is voor mij 1:15uur rijden om bij OoghoekOptiek te komen maar ik doe het met liefde. Perfecte service, eerlijke prijzen en een werkelijk TOP product! Het is voor mij de allerbeste optiekzaak van Nederland! Wellicht klinkt het wat overdreven, maar het is gewoon waar :) Ik ben voor mijn werk in heel heel veel optiekzaken geweest en ik rij niet voor niets zolang zo ver voor deze winkel. Ruud adviseert eerlijk, denkt met je mee en het is altijd weer thuiskomen bij Ruud.
Kom er al jaren ook familie leden en tot volle tevredenheid.
Voor een nieuwe bril zijn mijn vriend en ik samen naar Ruud gegaan. Een aardige man die ons goed en fijn heeft geholpen. Erg gezellig, en nu tevreden met zijn bril op onze neus.
Ik word altijd netjes en goed geholpen
je wordt erg vakkundig en vriendelijk geholpen besteden alle aandacht aan je en er wordt niets op gedrongen.
Prachtige winkel, goede prijzen, groot assortiment en zeer vriendelijk personeel :D
Ik ben inmiddels de tel kwijt maar inmiddels 5 brillen verder, dus ook heel wat jaren ouder. Nog steeds erg tevreden !
Een opticien waar een klant klant is..Eerlijk en een goede service.
Zonder twijfel vakkundig tot elk detail
Ruime aandacht, goede uitleg
Ik kom hier al jaren. Sterker nog, ook mijn man en ouders komen hier al jaren. Ik ben een groot fan van Ruud, de eigenaar. Hij is zeer kundig en met een gezonde dosis humor helpt hij je altijd. Of het nu aan een nieuwe bril is, aan nieuwe lenzen of met een probleem ;-) Door mijn eigen schuld heb ik nog wel eens een ongelukje met mijn bril. Verbogen pootje, schroefje los. Ruud lost dit altijd snel en goed voor me op en ik pieker er dus niet over om naar een keten-opticiën te gaan, waarbij het personeel werkelijk geen flauw idee heeft waar ze het over hebben! Doe mij de vakman maar, met liefde voor zijn werk. Ik hoop dat Ruud nog jááááren zijn Ooghoek Optiek runt!
Ooghoek Optiek Heeft met Ruud een zeer bekwaam opticien en neemt alle tijd voor een goed advies.
Professioneel, aangenaam, voldoende uitleg als ik vragen heb. Zeer tevreden.
Op alle vragen over ogen kreeg ik goed antwoord.
Echt klant vriendelijk en luisterend oor en maakt alle tijd voor klant
Vakkundig van de bovenste plank
Ik ken Ruud al heel lang.
Ik kom al jaren bij Ooghoek Optiek en word altijd prima geholpen.
Heel fijn je wordt goed geholpen. Je gaat tevreden de deur uit
Ben heel goed geholpen. Multifocale bril gekocht en hij bevalt prima naar een paar weekjes wennen. Ze nemen alle tijd voor je.
kom hier al meer dan 10 jaar. heel goede service en snelle levering
heb hele goede ervaringen met mijn brillen, er wordt goed begrepen wat je zoekt en het oordeel is erg eerlijk. de prijs kwaliteit verhouding is ook erg goed
nemen alle tijd voor je kortom je wordt er geweldig geholpen
Eigenaar en assistent waren erg attent. Serieus tijd genomen voor een goede oogmeting. Bril netjes en tijdig geleverd. Een aanrader!
Very happy with all services!