Goede advisering.
Ik kom al zo'n 25 jaar bij deze winkel. De persoonlijke aandacht gecombineerd met een zeer professionele aanpak geeft mij het gevoel dat ik in goede handen ben op het kwetsbare gebied van mijn ogen.
Professioneel
Al jaren bekend bij Mulder optiek. Bij binnenkomst direct herkenning door het personeel. Voelt vertrouwd en wordt altijd echt goed geholpen.
Ik werd ontzettend goed geholpen door een jonge klantvriendelijke verkoopster, ze wist uitstekend goed wat ik wilde. Kocht een zonnebril op sterkte met prisma's. Daarna volgde nog een uitstekende meeting door een vriendelijke en prettige optometrist.
Een goede persoonlijke en vriendelijke behandeling
Zowel bij het opmeten als de assistentie bij de keuze voor het montuur werd alle tijd genomen en goed geluisterd naar mijn wensen.
Mijn vorige zonnebril was kort na aankoop verloren geraakt. Ik was zeer verbaasd om te horen dat ik automatisch een verzekering had gekregen bij aankoop. Dit leverde een serieuze korting op bij aanschaf van een nieuwe zonnebril.
Al jaren onze eerste keus
Idem
fijn, klantvriendelijk personeel en een goede service
Alles ging soepel.
Goed ervaring en advies. Koop graag mijn brillen bij jullie
Ik werd erg goed geholpen. Het personeel was erg gastvrij. Er was een ontspannen sfeer.
In deze barre tijden met al die cowboy opticiens blijven we een goede opticien (Mulder) trouw
goed.
Weinig eigenlijk. Waar ik soms tegenaan loop is dat de winkel op maandag gesloten is.
Ik heb al 60 jaar n bril op,waarbij ik al zeker 50 jaar klant bij u bent. Heb nog geen enkele klacht of wat dan ook gehad. Klantvriendelijk,assortiment prima,en professionaliteit ,prima.
Geen.
Al jarenlang klant anders allang ergens anders gekocht
Leveringsdatum beter inschatten
Gedempte Gracht 43 45