Goede aandacht, personeel neemt alle tijd voor de klant
Je voelt er op je gemak en er wordt aandacht besteed voor hetgeen je komt.
Enorm goed , vriendelijk en adequaat geholpen Een mooie nieuwe bril met hele goede glazen.
Goed advies bij keuze montuur Moderne apparatuur bij oogmeting Zeer tevreden. Eerdere ervaring met kapotte bril: werd snel en kundig opgelost. Blij mee. Ik kom hier graag weer.
Bij binnenlopen was er toevallig tijd om meteen oogmeting te doen, werkte allemaal vlot. professionele medewerkers
na het maken van een afspraak op korte termijn werd ik vriendelijk ontvangen en werd een oogmeting gedaan wat professioneel gebeurde met moderne apparatuur. Er bleken geen afwijkingen t.o.v.. de vorige meting wat meteen geconstateerd kon worden door raadpleging historie. gesproken over wat voor glazen ik wenste en meteen de prijzen erbij genoemd zodat ik een keuze kon maken. Daarna een montuur uitgekozen waarbij ik goed geadviseerd werd en ik uitkwam op het eerste voorgestelde montuur. Na 10 dagen kon ik de bril ophalen waarbij hij eerste werd afgesteld op mijn gezicht. De bril zat prima en na een leestest en na betaling kon ik tevreden gaan. Na een week weer opgelopen in de winkel omdat de bril steeds voorover zakte wat ter plekke werd verholpen en ik weer heel tevreden was
Ik ben zeer tevreden over hoe ik ben geholpen met meting en uitzoeken van montuur
Een nieuwe bril uitzoeken bij Mulder is een echte beleving: persoonlijke aandacht, kundige begeleiding en een ruime en modieuze keuze aan monturen.
De oogmeting was uitgebreid en nauwkeurig. Ruime keuze in monturen en goed advies. Ook fijn was het advies over de oogdruppels, ik had al maanden last van branderige tranende ogen. De druppels helpen echt.
Ze nemen alle tijd voor je
Een goede ervaring, kom binnenkort voor een zonnebril
Genoeg keuze en prettig geholpen. Er wordt voldoende tijd genomen met een kopje koffie erbij.
Gewoon Goed
Na afspraak neemt men ook de tijd en mag altijd terugkomen als er iets niet in orde zou zijn.
Er werd goed meegedacht over wat voor mij nu het beste was. Vriendelijk en behulpzaam.
goede bediening
Zeer goede service bij het uitzoeken van mijn computerbril, gewone bril en contactlenzen. Deskundig en vriendelijk!
zeer vriendelijk professioneel en goede service fijn team
Ik ben zeer goed geholpen met mijn bril en met de zeer vakkundige hulp met mijn prisma glazen.dikke pluim nemen ook de tijd om alles tot een goed einde te brengen !!
Laag drempel opticien met super service .
Binnen een week een nieuwe bril.
Niets op aan te merken.
Gedempte Gracht 43 45