Snelle goede en vooral vakkundige kennis
je kunt altijd terecht als er wat aan de hand is.
Weer een halfjaarlijkse update van mijn lessen gehad; prima dit keer. Denk ook nog aan een bril maar vind de collectie wat vlak,.
Deskundige medewerker Sil Hong Wong
Top service, aardig personeel, goede artsen
tevreden
Ik ben altijd onder de indruk van de klantvriendelijkheid en snelheid waarmee je geholpen wordt. In al die jaren blijft dat zo. Bovendien vertrouw ik op de deskundigheid van de optometristen waardoor ik al jaren probleemloos contactlenzen draag!
Zeer vriendelijk en professioneel
Super vriendelijke mensen Duidelijke informatie Erg goed geholpen met de aanschaf van me lenzen, professioneel bedrijf
Dat heb ik in een zin al verteld
Ze nemen alle tijd voor je. Blijven info geven voor alle vragen.
Er wordt deskundig en gedegen gewerkt en wanneer nodig adequaat ondersteund voor een beste uitkomst en gebruik van de bril. Daarnaast is de bejegening zeer vriendelijk en bekwaam. Fouten worden probleemloos hersteld, wat vertrouwen geeft.
Goede ervaring
Aardig en deskundig personeel, Veel ervaring
Altijd goed geholpen. Ze denken met je mee naar de beste oplossing
Altijd vriendelijke opticiens die ook uitvoerig uitleggen bij vragen. Minpuntje blijft het binnenkomen. Deur die tegengesteld voelt en onduidelijk voor de balie staan als je moet wachten.
Klantvriendelijk, deskundig en adequaat!
Mooi dat alles op afspraak kan. Personeel neemt de tijd. Mooie collectie brillen en zonnebrillen. Vriendelijk
Vriendelijk personeel. Professioneel geholpen.
Via mijn oogarts na implantaat lenzen had ik toch nog een bril/lenzen nodig. De medewerkers kijken mee en geven mij het gevoel dat ze ook de operatie kennen en hier rekening mee houden. Daarnaast zijn ze nooit erg laat met de afspraken. Altijd leuk om in de wachtkamer te zitten met koffie en naar de Dom te kijken
Zie biven
Vakkundige, vriendelijke service
De halfjaarlijkse oogmetingen zijn erg goed. Doordat het halfjaarlijks is, blijven de ogen en lenzen onder controle en op de juiste sterkte. Iets uitproberen qua lens (-soort, -sterkte) is geen enkel probleem. De lensvloeistoffen zijn erg goed en afgestemd voor de juiste ogen. Je wordt persoonlijk geholpen en zijn altijd vriendelijk. En denken ook nog eens mee in je persoonlijke situatie.
Goede service, en vriendelijk personeel.