Erg goed en zeer vriendelijk
Service en klantvriendelijkheid zijn uitstekend
Altijd voorkomend en goed geholpen meestal door Eddy.
zie boven
Prima geholpen en service
Ik kan altijd snel terecht en krijg prima en duidelijk antwoorden op vragen. Zowel met mijn lenzen als met mijn bril ben ik altijd goed geholpen.
Heb al vele jaren goed zicht met de lenzen van Lens, wordt altijd correct en vriendelijk te woord gestaan en geholpen, kosten vallen mee.
Nemen de tijd, zeggen ook als zeboes afraden.
al jarenlange erg tevreden klant, zowel voor mijn lenzen als voor mijn brillen.
Mijn opgroeiende zoon werd gewezen op de mogelijkheid van oogaandoeningen ivm de groei van zijn ogen. Advies: naar oogarts. Geeft vertrouwen
goede en snelle afspraken
Vriendelijke medewerkers. Goede service. Vakkennis!
Zeer professioneel en klantvriendelijk
wordt goed ontvangen en geholpen.
Zie boven
Deskundige en erg prettige opticien voor de controle van mijn ogen en lenzen. De bestelling van de lenzen zelf ging niet helemaal goed maar dat is correct en snel hersteld.
Lens denkt met mij mee. Ze sturen al jaren mijn lenzen naar mijn huisadres, omdat ik niet in de buurt woon. In deze lockdown hoefde ik de laatste keer niet langs te komen voor controle als ik geen klachten had.
Zowel voor een nieuwe bril als mijn contactlenzen eindelijk goed geholpen. Ik tob al jaren met oncomfortabele lenzen, maar deze mensen hebben het opgelost.
Altijd correctie behandeling, goede adviezen en uitstekende service. Goede prijs kwaliteit verhouding als je de goede service daarin meeneemt.
Meer dan tevreden
Ik kan altijd heel snel terecht voor een afspraak en ze hebben goede kwaliteit, dat kan ik zelfs zonder de lenzen zien!
ik kom hier al jaren en heb goed ervaringen met Lens
Ik gaf het hiervoor al aan. Ik vind het prettig als het nodig is direct terecht te kunnen. De medewerkers zijn zeer deskundig en vriendelijk. Toen ik vorig jaar problemen met een oog had, Heeft lens mij sneller en beter geholpen dan de huisarts. Ik heb vertrouwen in lens.