Al jaren klant bij Lens, mijn contactlenzen moesten weer vervangen worden, dit is weer naar tevredenheid uitgevoerd en ik heb weer een uitstekend zicht met een fijne pasvorm.
Netjes en professioneel geholpen.
Goed geholpen, ondanks dat het geen makkelijke lenzen zijn
Prima en deskundige behandeling, klantvriendelijk, goede service
Prima service Deskundig personeel
Alles word goed uitgelegd. Je kan er altijd terecht dat is een fijn gevoel.
altijd bereid om met je mee te denken en nergens moeilijk over doen. Daarbij vriendelijk personeel.
Al meer dan 30 jaar klant. Lens houdt de kwaliteit en deskundigheid hoog. Betaald iets meer maar betaald zich ook weer terug
Top!
alles is er en krijg je wat je wenst. ik zou niet 1 punt weten dat zou kunnen verbeteren
Word altijd prima geholpen, denken mee
Het is een prettige ervaring, men neemt keurig de tijd en er wordt goed naar mij geluisterd. Met een goed gevoel de winkel weer verlaten. Prettig. Door jullie goede inzicht heb ik een goed zicht.
je wordt netjes en correct geholpen.
Goed!
Ik wordt altijd geholpen door Eddy met mijn lenzen. Heel tevreden!
Al meer dan 35 jaar alleen maar goede ervaringen.
Mijn eerste set contactlenzen van Lens aangeschaft in de jaren 80 van de vorige eeuw. Sindsdien steeds lenzen en brillen van Lens.
Klant is duidelijk koning, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook qua producten alles prima!
Prima uitstekende vak mensen
Ik kom hier al vanaf 1978 tot grote tevredenheid. Deskundige medewerkers vanaf het begin.
Deskundige en altijd vriendelijke medewerkers. Was een jaar of twee niet meer geweest en toen bij meting voor een nieuwe bril het linkeroog redelijk verbeterd bleek te zijn, werd er zo snel mogelijk een nieuwe afspraak ingepland om met een tweede meting zekerheid te verkrijgen. Al jarenlang een heel tevreden klant.
Altijd correct en deskundig advies. Juiste service.
Al zolang LENS bestaat ben ik klant. En altijd naar volle tevredenheid. Goed advies, deskundig, fijne oogarts.
Ik ben al meer dan 30 jaar klant bij Lens en heb altijd zeer goede ervaringen gehad met dit bedrijf, zowel bij de aankoop en aanmeting van lenzen als bij de lenscontroles.