Door de test te laten doen werd ik verwezen naar de oogpoli. Inmiddels hier ook onderzoek gehad en blijf daar onder controle.
Goede ervaring weer. Blij dat Karin terug is ..( ze is echt een topper) anders was ik weggegaan omdat ik me niet op me gemak voelde .Verder vriendelijke personeel!
Aangename benadering door alle medewerkers, fijne behandeling van de lenzen aanmeten en controle, deskundig advies
Veel aandacht/goed advies en uitleg!
Ik ben zeer professioneel en vriendelijk behandeld
Lens is deskundig en een hoge kwaliteit van de geleverde lenzen en brillen.
Zie woorden hierboven
het personeel is spontaan en geven goed advies , uitstekende service !
Vriendelijke en deskundige behandeling.
Ik werd goed geholpen. Ik ben heel tevreden over de duidelijke uitleg en de snelle hulp Goede service.
Heel goed en correct.
Zie boven. Prima service
ik ben al jaren een tevreden klant bij Lens Deventer en raad het iedereen aan.
Dat de winkel er netjes en verzorgd uitziet, en de mensen die er werken heel vriendelijk zijn en weten waar ze het over hebben.
Altijd keurig geholpen door het personeel. Het personeel is super vriendelijk. Top
Zeer tevreden, hetgeen tot uitdrukking komt in onderstaande rapportcijfers.
Mijn verbazing was al vorige zomer, toen ik bij lens vroeg op het mogelijk was om mijn bril te reparen . Deze bril had ik gekocht toen ik in Frankrijk werkzaam was. Ik was toen nog niet klant bij Lens, zonder probleem en in 5 minuut stond ik buiten met mijn gerepareerde bril, en zonder kosten. Bij specsavers waar ik jaren klant bent geweest, vertelde mij zij dat het absoluut niet mogelijk was. Toen dacht ik echt, de volgende nieuw bril wordt bij Lens, en zeker niet meer bij specsavers. Ik heb nu al twee weken mijn nieuw bril, hij is perfect en zeer comfortabel. Groot dank nog voor de vriendelijke en zeer professioneel hulp, ook en zeker toen met mijn kapot bril.
Ik draag al 40 jaar lenzen en ben vaste klant bij Lens Deventer en wil nu wel eens kwijt waarom ik er graag kom. Vanmiddag wederom uiterst vriendelijk behandeld door bekwaam personeel dat zich keurig aan de gestelde coronaregels hield bij de oogmeting. Deze keer er ook een echte goede zonnebril uitgezocht waarbij ik rustig de tijd kon nemen en goed advies kreeg. Het vaste personeel herkent je en werkt altijd klantgericht. Ik kom er graag en kan deze winkel bij iedereen aanraden!
Ik ben sinds mijn 8e klant bij lens. Toen begon ik met zachte lenzen. Nu draag ik harde lenzen die super fijn op maat zijn gemaakt door lens. Daarnaast kan je ook prima een bril laten aanmeten door lens om naast het lenzen dragen ook nog zo nu en dan wat rust aan je ogen te geven met een bril. Al 23 jaar een tevreden klant.
Geen