Vriendelijke ontvangst. Persoonlijke benadering. Snelle levering.
Mijn bril was dusdanig kapot dat ik een nieuwe moest aanschaffen. Zoals altijd doe ik dat bij Lens. Mooie keuze monturen en fijne klantenservice. Na alle oogmetingen, die kosteloos zijn wanneer men in bezit is van een klantenpas, heeft Lens er een 'spoedje' van gemaakt en nog geen week later had ik mijn nieuwe bril! Voor de tussentijd werd mijn kapotte bril voorzien van nieuwe neuspads zodat ik hem iig kon dragen. Na een week of 2 werd ik gebeld of de nieuwe bril na alle tevredenheid is.
Goede service en deskundigheid, fijn personeel.
Ik ben super tevreden goed geholpen
Nieuwe lenzen laten aanmeten. Een zat niet goed en is gratis vervangen. Nu geen problemen meer.
Goede myopie therapie adviezen
Behulpzaam personeel en altijd alles netjes op orde.
Ik ben tevreden
Zij konden mij een goed advies geven bij de aanschaf van een nieuwe bril en verlenen na aankoop goede service.
Prettig personeel, wordt altijd fijn geholpen.
Professioneel en vriendelijk
vervolg: serieus genomen, continuïteit, afspraak goed inplanbaar, veel mogelijkheden enz. zeer tevreden ik ken ze al heeeeel lang vanuit Utrecht al jarenlang klant
Prima geholpen
ben al zeker 40 cliënt bij Lens, dat zegt al genoeg toch!!!!?
Nieuwe lenzen, 1 lens was de sterkte niet goed en dit is super opgelost.
Het is voor mij erg ver weg !!
De online omgeving is omslachtig. Eerst inloggen met nummer mede door dat wij 3 personen in de familie bij lens zitten er eerst weer onderzoek gedaan moet worden welke code hoort bij welk persoon. En de link in de mail die je krijgt geeft altijd een error. Graag vriendelijke omgeving maken.
Erg prettig, professioneel. Was 15 jaar klant bij Lens in Utrecht. Na verhuizing overgestapt naar Deventer
Ik kom al jaren bij hen en ben heel tevreden over hun dienstverlening.
Al jarenlang ben ik klant bij Lens. Wanneer andere opticiens je niet verder kunnen helpen (zeer hoge min), ziet Lens nog mogelijkheden. De expertise van Lens zorgt ervoor, dat ik een bril en lenzen heb, waardoor ik normaal kan functioneren.
Erg tevreden
Ik heb altijd al zeer positieve ervaringen gehad met Lens voor mijn contactlenzen èn mijn brillen, maar de laatste keer hebben ze zichzelf overtroffen. Ik had een nieuwe bril uitgezocht die naderhand niet helemaal beviel. Na goed telefonisch overleg mocht ik een afspraak maken om de bril om te ruilen voor een andere. Ik ben nu helemaal blij met mijn nieuwe bril!
Het aanmeten van een medische lens bij een ander bedrijf liep niet geheel naar wens. Een afspraak gemaakt bij Eddie in het DZ, ik ben hier erg prettig geholpen door Eddy en erg nlij metijn lens. Ook voor de klanterservice mijn petje af, erg duidelijk en klant gericht.
Gastvrij, goede service, flexibel, aandacht
Op advies van een collega heb ik een afspraak gemaakt bij Lens Deventer en ik raad het nu al andere mensen aan. Zeer prettige communicatie. Top service. Goede uitleg. Denken met je mee. Al met al dik tevreden.