Geen moeite teveel! Mijn gehoorprobleem is er niet één die je dagelijks tegenkomt. Desalniettemin is er veel moeite gedaan om het zo passend mogelijk te krijgen! Heel blij met het uiteindelijke resultaat!
Nvt
Denken altijd fijn met je mee voor de juiste oplossing.
Goede adviezen en deskundigheid
Goede informatie en duidelijk
Aankoop Bril en Hoortoestel
Meerdere keren geweest en er wordt gezocht om een zo goed mogelijk gehoor resultaat voor de klant te bewerkstelligen vriendelijk en deskundig personeel
Altijd veel aandacht voor mijn opmerkingen en deskundig en bereid om dingen bij te stellen.
Fijn dat ze ruim de tijd voor je nemen. Altijd prettige medewerkers, zowel bij binnenkomst als de deskundigen. Zelf ben ik erg gesteld op de hulp van Michel, Joris en de invaller Aron. Veel vertrouwen in hun kunnen. Zou dit bedrijf zeker een ander aanraden.
The hearing aid which your store installed for me is quite helpful. It works successfully. Thanks a lot.
Ik ben vriendelijk geduldig en deskundig geholpen
Professionele begeleiding in het zoeken naar voor mij het juiste boortoestel. Dit is zeker goed gelukt. Een leuk jong team wat altijd even vriendelijk en behulpzaam is.
De heer Benjamin Simon werkte kundig en vertrouwenwekkend in zijn contacten met mij. Als inmiddels ervaren gebruiker van hoorapparaten kon hij voortbouwen op mijn eerdere ervaringen. Hij luisterde goed naar mijn wensen en later naar mijn ervaringen met het door hem aanbevolen hoorapparaat. Zodoende waren de diverse sessies met hem voor mij leerzaam en gaven mij zelfvertrouwen voor de toekomst.
Uitstekend vakmanschap en zeer betrokken. Er is nooit is teveel. Snelle service, Zeer klantvriendelijk.
Michel heeft alles vakkundig uitgelegd ik ben erg tevreden met mijn gehoortoestellen ik voelde mij ook echt op mijn gemak bij hem en kon alles vragen.
Toevallig heb ik onlangs een nieuw hoorapparaat en bril bij jullie gekocht.Zowel de hoorspecialisatie als oogmeting en bril kreeg veel aaandacht.
Vriendelijke deskundige medewerkers, geven je een gevoel van welkom
In een zeer moeilijke periode waarbij ik rouw ervaar omwille van mijn zeer sterke gehoorverlies heb ik veel ondersteuning en hulp ervaren door de kennis en professionaliteit van Michel.
Na lang uitstel toch de stap genomen voor aanschaf van een gehoortoestel. Met veel geduld en hulp (ook met uitproberen) heb ik uiteindelijk een gehoortoestel aangeschaft. Fijn hoe je begeleid wordt en dat ik altijd terecht kan voor vragen. Ik ben zeer tevreden met het gehoorapparaat en kan echt niet meer zonder. met vriendelijke groet Thea de Leede
correct -netjes -klant gericht en op tijd
Over het algemeen is het beter. Bij veel lawaai is het toch moeilijk om een gesprek te volgen.
Heel prettige ervaring met het personeel. Jammer dat de berichtgeving van het batterij verbruik niet nauwkeurig wordt weergegeven op de daarvoor geïnstalleerde app op mijn mobiel.
Prima service van Michel, goed met kinderen begeleiden en informatie geven inzake gehoorapparaat.
Werden goed, rekeninghoudend met de situatie (rolstoelgebonden) zeer fijn geholpen.
Wilhelminastraat 24
2651DL Berkel en rodenrijs