Nette proffesionele benadering door het personeel
Vind persoonlijk altijd vriendelijk. Hebben veel kennis en denken goed mee. Heb een Lens abonnement en daarmee is alles voor mij geregeld. Ook heel prettig!
Fijne winkel en goed personeel vriendelijk
Boven bij de optometristen en opticiens wordt je goed geholpen. Zij zijn deskundig. Ook is op tijd opgemerkt dat ik kans maak op glaucoom. Hiervoor inmiddels behandeld in het ziekenhuis en tevens een levenslange controle wat volgt in het ziekenhuis. Door het team van de verkoop beneden zijn bij mij al diverse fouten gemaakt. Het zijn steeds kleine dingen geweest die maar bleven op lopen. Mensen werken langs elkaar heen en communiceren niet of te weinig met elkaar. Kijken niet in de computer wat voor vloeistoffen je gebruikt voor de lenzen en sturen de verkeerde op waardoor jezelf weer tijd moet maken om alles terug te brengen. Hebben geen idee wat voor onderzoeken er boven plaats vinden. Tevens moet je na 1,5 week zelf bellen waar je lenzen blijven of je komt voor niks naar de winkel om deze op te halen. "Oh, we zijn vergeten je te bellen dat de leverancier de verkeerde sterkte heeft geleverd". Daarin mis ik het oude team en de klantvriendelijkheid / service die er destijds was. Hier zit naar mijn idee kansen om dit te verbeteren.
Al sinds 1983 bij Lens. Nog nooit een vervelende ervaring gehad. Is er een probleem, zoeken ze net zo lang totdat de oplossing is gevonden. Hele aardige vakbekwame mensen.
ik ben al jarenlang klant bij Lens en ben altijd vriendelijk en professioneel behandeld, echt een aanrader!!!
Je krijgt netjes bericht , wanneer de volgende controle afspraak weer moet . Altijd prima geregeld .
Goed advies, zeer professionele controle en uitstekende service.
Ik ben meer dan 10 jaar klant bij Lens Arnhem kan de service meer dan aanbevelen
De service en nazorg is echt prima . Ik ga echter nooit wennen aan een dubbel-focusbril. Mijn vorige bril had een te klein helder zichtveld, en ook deze is nauwelijks beter ondanks dat ik voor een duurdere versie heb gekozen. Ik heb dat eerder aangegeven, en Lotte heeft mij meerdere keren gebeld maar omdat ik de laatste maanden met ziekteproces en overlijden van mijn vader bezig ben geweest heb ik haar laatste telefoon niet kunnen beantwoorden , waarvoor mijn excuses ( graag aan Lotte doorgeven ) . Aan haar ligt het zeker niet, want ze is uitermate klantvriendelijk . Dus ... fijne service maar de bril is ... niet beter dan mijn vorige bril
Duidelijke uitleg Vriendelijk
Ik kom al jaren bij Lens en wordt altijd geduldig, vriendelijk en professioneel geholpen.
Vriendelijk, vlot, puntueel.
Men neemt alle tijd voor je, goede service
??????
Al jaren kom ik met veel plezier bij de vestiging in Arnhem. De service en begeleiding is steeds uitstekend. Vriendelijke en deskundige mensen.
Nadat ik problemen kreeg met mijn laatste setje lenzen werd er snel geschakeld zodat ik heel snel weer nieuwe lenzen had. Echt top!
Goede oogmeting, fijne service
Verschillende lenzen geprobeerd, multifocaal, en helaas niet scherp kunnen krijgen qua zicht.
Al meer dan 25 jaar vaste klant
Na het uitkiezen van een nieuwe bril, was ik onaangenaam verrast over het eind resultaat. Bril zat voor geen meter en ik had de indruk dat het een andere bril was dan dat ik had uitgezocht. Na diverse keren terug te zijn gegaan om hem aan te passen, waardoor hij wel beter zat, had ik voor een bril van 1000 euro een prettiger dragen verwacht. Soms gebruik ik mijn oude bril omdat deze wel lekker zit.
Ik ben al meer dan 45 jaar klant bij jullie dus dat zegt genoeg.
Vaste opticien, wordt altijd goed geholpen door hem. Vertrouwd!