Professionele klantvriendelijke behandeling. Levert kwaliteit.
Blijf zo doorgaan want jullie hebben de goede weg ingeslagen door niet in tijd stil te staan! Met dank voor al jullie hulp!!
Prijs is aan de hoge kant.
Mijn dochter werd zeer snel geholpen door de heren... dank hiervoor
Professionele medewerkers, denken met je mee. Goede 'nazorg'.
nvt
Al jaren contactlenzen klant. Altijd fijn en klantvriendelijk geholpen!
Een prettige winkel
Geen
Als de ingeslagen weg wordt vervolgd zal men er nog lang in het winkelcentrum zitten om klanten te helpen.
Attent en geeft een goede advies. Ook zijn de personeel erg geduldig met jonge klanten
Geen.
In 3 st nieuwe kost