Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Het was lastig voor mij om de juiste glazen te vinden. Maar er werd heel goed naar mij geluisterd,zodat we konden zoeken naar de glazen die het beste resultaat gaven. Zonder extra kosten. Prima service dus!
Ervaring met:
aankoop van een complete bril
Waar kent u de optiek van?
via vrienden/kennissen/familie of relaties
N.v.t.
18 March 2022
Marja Vervaart
Nieuw Vennep
Mijn dochter is blij met haar nieuwe bril. Service is top.
7 July 2018
Kitty
Een spaarovereenkomst met klanten opstarten. De aanschaf van een bril is best een uitgave en met meerdere brildragers in het gezin is dat soms puzzelen wie wat wanneer. Als er dan al een spaarpotje is geeft dat meer rust.
1 July 2018
Theresia
23 June 2018
Janique
Geen
22 June 2018
Marjolijn
Wat meer uitgesproken monturen zou ik leuk vinden.
22 June 2018
Marianne
mee denken met de klant
Beveelt niet aan
17 August 2016
H.
Enthousiaste medewerkers die weten waar ze het over hebben. Een professionele organisatie waar je als klant vriendelijk wordt geholpen. Zeker een aanrader!
29 May 2016
Marvin
11 May 2016
Maurice
NIKS
20 May 2015
Isabel
Ik kom al jaren bij Ed Kriek Optiek voor mijn brillen en lenzen. Met de sterkte van mijn ogen is het cruciaal om een goede bril/lenzen te hebben. Ik ben altijd naar volle tevredenheid en super snel geholpen. Daarbij is er altijd ruimte geweest om flexibel om te gaan met mijn soms wat aparte omstandigheden (lenzen sturen naar Japan? No problem!) In een recent traject waarbij ik lensimplantaten heb gekregen, ben ik goed ook bijgestaan met advies vanuit Ed Kriek Optiek en mede daardoor super geslaagd!
30 April 2015
Rob
Ik ben zeer tevreden over de algehele service van Ed Kriek Optiek & Hoortechniek!
16 October 2014
Avital
Zeer klantvriendelijk en deskundig. Geeft het gevoel in goede handen te zijn!
21 August 2014
Paul
ook voor mensen met een wat 'gezetter hoofd' een iets ruimer aanbod kunnen laten zien...
21 August 2014
Michel
Silvia
Vriendelijk personeel, snelle levering van de bestelde bril, in het verleden ook altijd perfecte service gehad, nu nog.
Carla
Geen ,alles was naar wens..
Yvonne
Goede, snelle en persoonlijke service
Siwan
Bereikbaarheid van de telefoon