Prima service,, ben erg tevreden
Zorgvuldige meting van mijn lastig te corrigeren ogen. Eindelijk glazen waarmee ik goed kan zien! Uitgebreid advies met betrekking tot glazen Goede service, prettige benadering, ook bij kleine bijstelling tussendoor.
Nemen echt de tijd en ben met hele leuke bril de deur uit gegaan.
Kritisch en eerlijk advies bij de keuze van een montuur. Mijn zonnebril op sterkte zit als gegoten. Had ik veel eerder moeten doen.
Robert is zeer kundig en zorgvuldig in het meten van je ogen. Vervolgens wordt met het kiezen van het montuur alle tijd genomen en goed naar de vorm van je gezicht gekeken. Er is een ruim assortiment in monturen. Kortom: Hier komen we zeker weer terug. Deze zaak heeft klantvriendelijkheid nog zeer hoog in het vaandel staan!
Mensen denken altijd mee. Goede service.
Al jaren kom ik bij deze brillenzaak omdat goede oogmetingen aan de basis liggen van alle adviezen. Daarnaast zijn ze eerlijk bij het kiezen van een brillenmontuur. Halfjaarlijkse lenzencontrole is inbegrepen bij de aankoop van maandlenzen. Je ogen zijn hier gewoon in goede handen.
Professioneel, vriendelijk, fijne service
Altijd goede adviezen, deskundige metingen en zorgvuldige afstelling. Nooit een probleem om een keer extra opnieuw te kijken. Ook bij materiaalpech uitstekende service! Zeer persoonlijke hulp in de winkel
Er wordt op een prettige manier gewerkt en uitleg gegeven wat de mogelijkheden zijn wat betreft de mogelijkheden of onmogelijkheden bij de aanschaf een een nieuwe bril.
Ben al jaren klant en iedere keer weer wordt ik zeer goed geadviseerd. Een deskundige in de wereld van opticiens.
Fijne winkel, waar ze goed met je meedenken en doorzetten tot alles weer klopt. Erg deskundig.
We zochten een bril uit voor ons eenjarige zoon en werden uitstekend begeleid hierin.
Nieuw bril aangeschaft. Prima service en persoonlijke aandacht. Professioneel.
Altijd snelle vakkundige en plezierige afspraken en service
Persoonsgerichte aandacht en zeer deskundig onderzoek maken van Kock Bril Shop een top shop! Zeer aan te raden!
Ga zo door!
??
Heel erg klantvriendelijk en gastvrij. De medewerkers nemen alle tijd voor je. Zeer uitgebreide oogmeting.
Een moderne, maar ouderwets goede opticien. Vakkennis, goede apparatuur, dus goede oogmeting. Ruime keuze aan monturen, lekker bijdetijds, geen exorbitante prijzen, maar niet extreem goedkoop of zo.
Vriendelijk en deskundig
geen