Ik ben al jaren klant, en wordt altijd prima geholpen
Hartelijke en deskundige ontvangst met een rustige begeleiding bij het uitzoeken van een nieuwe bril.
Een combinatie van prima vakmanschap en uitstekende service is mijn ervaring en dat al zo’n 30 jaar lang.
Een opticien/optometrist die oog heeft voor lastig te meten ogen. Niet dan opgeeft maar serieus opzoek gaat naar het optimum al kost dat veel tijd.
vriendelijk en zeer vakkundig
Door wie je geholpen wordt maakt niet uit, iedereen heeft de juiste kennis en neemt de tijd en het is niet alleen een zakelijk gesprek. Ik kom er al geruime tijd en spreek uit ervaring.
Perfect geholpen van de oogmeting tot het uitzoeken van een bril. Ook bij een later bezoek om iets bij te laten stellen neemt men ruimschoots de tijd voor je. Vakmanschap en klantvriendelijkheid staan duidelijk hoog in het vaandel.
Zie boven
Je krijgt een advies op maa. De deskundige medewerkers nemen de tijd waardoor je je welkom voelt.
Op afspraak is fijn. Zeer vriendelijke medewerkers en deskundig. Top.
Ik kwam voor vervanging van mijn lenzen en ben, zoals gewoonlijk, vriendelijk en goed geholpen. Bij de optometrist van Kock brilshop heb ik het gevoel dat mijn ogen in goede handen zijn.
Persoonlijke benadering en zeer professionele begeleiding en advies.
goede service en goede meting
Ze zijn erg deskundig, vriendelijk en altijd bereid om je te helpen met welke vraag je ook hebt over je ogen! Geweldige service!
Erg vriendelijk en hulpvaardig. Hebben geduld bij een keuze en adviseren oprecht. Service na verkoop ook op hoog niveau.
Het begint met een gedegen oogmeting, in alle rust zonder ‘haast’ en met een prettige uitleg bij de verschillende testjes. Daarna wordt er meegedacht bij het uitzoeken van een passende bril. Waarbij vooral goed gekeken wordt naar hoe een bril staat, niet te groot of juist te klein. En je krijgt goede suggesties buiten je eigen comfort zone. Tot slot een perfecte aftersales met uitnodigingen voor het eventueel laten bijstellen van je montuur. En na twee jaar een reminder dat het goed is om weer even, geheel vrijblijvend, een ogentest te laten doen
Goed advies, goede oplossing, je voelt je klant!
Ik ben al zo'n twintig jaar klant bij Kock en zeer tevreden. Eén minpuntje bij de aankoop van mijn laatste bril. In eerste instantie werd ik geholpen door een jong meisje (stagiaire?) die werkelijk helemaal van niets wist. Als dit mijn eerste kennismaking met Kock geweest zou zijn, zou ik beslist vertrokken zijn zonder aankoop. Nadien was de behandeling (oogmeting, uitzoeken montuur, advies en afwikkeling) als vanouds uitstekend.
Vakkundig, service gericht gastvrij!!!
Alles was oke en snel.
Kom er al jaren. Tijdje weg geweest maar snel weer terug. Ze weten waar ze over praten
........................
Met een hoortoestel én een bril werd het wat druk achter mijn oren. Door rubber sokjes werd contact geluid verminderd.
Goede ervaring! In eerste instantie klopten mijn glazen niet maar is prima opgelost!
Zeer zorvuldig en netjes.
Augustijnenstraat 36
6511KG Nijmegen