harstikke tevreden met deskundigheid en service
Kock Bril Shop B.V, is een heel deskundige klantvriendelijke opticien, ze helpen je op een human manier. Jaren geleden kwam in zomaar binnen met een vraag voor mijn kind, ik ben vriendelijke ontvangen en gratis advies gekregen. Ze konden zegen mevrouw u moet een afspraak maken of komt u maar een ander keer. toptop een negen.
vriendelijke en kundige mensen, waarbij er voor ieder wat wils is.
geen
Heb geen tips, ik was tevreden hoe ik werd geholpen.
Alles is in mijn ogen prima.
professionele en deskundige dienstverlening! Prima service en zeer vriendelijke mensen.
n.v.t
Al meer dan 20 jaar naar volle tevredenheid klant! Ga zo door.
ik kom al jaren bij dit adres en ben zeer tevreden, al zit ik er wel een over te denken om bij mij in de woonplaats naar een zaak over te stappen, maar omdat ik maar 1 of 2x per jar daar hoef te zijn heb ik dat nog niet gedaan.
Zeer klantgericht en klantvriendelijk bedrijf. Vernieuwend en gedurft in hun assortiment.
geen
wordt altijd goed geholpen, klachten worden serieus genomen en meestal meteen opgelost
Ga zo door.
Goede service, vriendelijk personeel