Ik vind de tasjes ed die meegegeven worden groot en daarmee niet minder milieuvriendelijk.
Het is plezierig om bij Wouter een bril aan te schaffen. Hij heeft niet alleen een professionele uitstraling, hij is ook een professional.
geen
prima service heldere uitleg en zeer complete oogmeting. met als resultaat een mooie bril.
Ik heb goed advies gekregen,en ben te vrede met mijn aankoop van een bril.
brillen vrij duur
Ga zo door.
weet ik niet
Geen ! +
Persoonlijke aandacht en goede en snelle service.
Iets minder formeel , maar dat is echt iets persoonlijks
Plezierig geholpen, meedenken bij aankoop, bril goed afgesteld. Snelle levering.
Overwegen of je een wachtende klant time frame wachten geeft bij 1 personeelslid en op dat moment iemand die een bril uitzoekt, zoekende is. Klanten bestand leeftijd screenen en daarmee bril collectie afstemmen.
Erg gezellige winkel, we komen er regelmatig (mede dankzij de kids) en worden altijd erg vriendelijk en snel geholpen.
n.v.t.
Goede service!
De medewerkers van Kijken bij Wouter zijn erg professioneel en kundig. Ik had direct het gevoel dat ik goed geholpen werd. Zowel bij de oogmeting als bij het uitzoeken van de bril. Hierdoor koop je een bril die echt bij je past. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat!
goed advies en behandeling
Fijn om winkel in de buurt te hebben die kwaliteit en service levert. Je betaalt daarvoor maar weet wel wat je krijgt.
wij kwamen al jaren bij zijn voorganger. ik ben blij verrast met deze nieuwe eigenaar.
'n Zorgvuldige check van mijn ogen en van daaruit adequaat doorverwezen naar de oogarts , later gevolgd door 'n goed advies voor een (beeldscherm)bril
Ik ken KIJKENbijWouter omdat wij ook klant waren bij vorige eigenaar en ik graag bij voorkeur de winkels in ons winkelcentrum.
Zevenwouden 224
3524 CX Utrecht