we hebben nu redelijk lukraak een mooie bril gekozen, ik zou wel iets meer voorbeelden, best practices, willen zien van gezichttypen en welke brillen daarbij passen.
Geen
Deskundig advies en prima service!
geen
Bij KIJKENbijWouter hebben naast heel veel expertise ook nog eens een prachtige up-to-date collectie. Je wordt altijd vriendelijk, professioneel, accuraat en snel geholpen! Ik vind deze winkel een aanrader!
ik kan niets bedenken :)
reeds eerder Kapotte bril gratis gemaakt terwijl geen klant 2 e maal zeer kapotte bril glas eruit krom gemaakt zodat ze die kon dragen ,tot nieuwe bril klaar was
Modieuze monturen, modern maar met ouderwetse kwaliteit en aandacht
Goede informatie, uitstekende oogmeting, vriendelijke en competente behandeling.
Goed advies, kundige hulp
Gewoon perfect geholpen, op alle onderdelen.
Het is eigen aan de onverdeelde aandacht die ze klanten geven, dat je soms een poosje moet wachten. Als je weinig tijd hebt, kun je beter een afspraak maken.
Misschien nog iets groter assortiment. Stoppen met broodje eten als je met klant praat. Er was gezegd dat ik bril een half uur kwijt zou zijn voor nieuwe glazen, maar het duurde een dag of anderhalf. Gaf verder niet, maar info klopte niet.
Dit is mijn tweede bril die ik bij Kijkenbijwouter heb gekocht en ik ben weer super tevreden over de bril. Jullie weten echt heel goed welk model bij mij past. De nieuwe glazen bevallen ook prima. Volgende keer kom ik weer een bril bij jullie kopen!
geen
Blij met mijn bril. Eerlijk advies of de bril bij je past en je staat.
Ik zou er geen weten.
e-mailadres controleren
Misschien iets meer keus tussen goedkope en dure brillen/brillenglazen.
Goed doorvragen naar je wensen.
Vriendelijke mensen, goede service en afspraken nakomen, nemen de tijd voor de klant
Bij controle bij de oogarts werd een andere sterkte gemeten. De afwijking was aanzienlijk, dus ik kom nog een keer terug om dit te checken.
Ik kom er graag er graag, er is veel deskundigheid aanwezig!
Zevenwouden 224
3524 CX Utrecht