• Woonplaats: Gouda
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril|aankoop van brillenglazen|aankoop van contactlenzen|oogmeting|zonnebril

nvt

• Woonplaats: Gouda
  • Ervaring met: aankoop van contactlenzen|oogmeting|contactlenscontrole|zonnebril
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Altijd klantvriendelijk en deskundig advies. Kan alles vragen, geen vraag is dom. Ook bijzondere verzoeken zijn geen probleem.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral heel tevreden met de hulp van Marjanne, was erg fijn, ze kan erg goed luisteren naar de wensen en zo tot een passende bril komen.

• Woonplaats: Gouda
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kan ik zo snel niet bedenken.

• Woonplaats: Waddinxveen
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril|aankoop van contactlenzen|oogmeting|contactlenscontrole|optometrisch onderzoek
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Zeer professionele aanpak in alles en ook zeer vriendelijk. Zeer goed in meedenken in oplossingen voor de klant en toch rekening houdend met de persoonlijke voorkeuren.

Geen

• Woonplaats: Gouda
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril|aankoop van brillenglazen|aankoop van contactlenzen|oogmeting|contactlenscontrole|optometrisch onderzoek|zonnebril
  • Omschrijf uw positieve ervaring: Mijn positieve ervaring is dat er altijd bij binnenkomst een huislijk gevoel ontstaat dmv direct begroeten , herkenning, luisterend oor , behulpzaam, klant vriendelijk , geen haast, informatief, kwaliteit , professioneel. Al deze punten maken mij een vaste klant

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact, ze weten wie je bent. Goede service. Ook tijd voor een praatje bij een kop koffie. Oog voor de klant.

• Woonplaats: Moerkapelle
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril|aankoop van contactlenzen|oogmeting|contactlenscontrole|zonnebril

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk en zakelijk personeel, mooie brillen met een goede kwaliteit. En een mooi zaak. Ook erg fijn als mijn bril niet goed zit dat ik gewoon langs kan komen en ze hem voor mij stellen. Al met al super tevreden

• Woonplaats: Gouda
  • Ervaring met: aankoop van een complete bril|aankoop van brillenglazen|oogmeting|optometrisch onderzoek|zonnebril

Hoogstraat 22

2801HH Gouda