Als er een offerte word gemaakt deze ook bewaren of opslaan in computer.
Heel vriendelijke en professionele benadering, wat mij erg aanspreekt is dat je niet even snel moet zoeken maar dat je alle tijd krijgt om je keus te maken.
Zo doorgaan
Geen.
Prijs/kwaliteit verhouding mag beter. Kempkes is aan de dure kant met brillen en contactlenzen. Informatie over service contract had beter gekund (maar er is zeker wat met feedback gedaan). Kennis en kunde medewerkers is wisselend; ik moet eerlijk zeggen dat ik voorkeur heb voor bepaalde medewerkers om goed advies te krijgen.
Geachte mevrouw Shackleton, Bedankt voor uw feedback. Wij nemen uw opmerking en suggesties mee in ons teamoverleg. Ons team bestaat uit diverse - gediplomeerde - specialisten, met de daarbij behorende expertises. Wij plannen aan de hand van het afspraak type. Maar uiteraard kunt u zelf altijd uw persoonlijke voorkeur aangeven, wij houden daar dan graag rekening mee. Met vriendelijke groet, Carlo van Kleij Kempkes Optiek
Probeer het vast te houden deze kwaliteit en service, daarmee behouden jullie de klasse van een top optiekzaak.
Beste Marco, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om ons feedback te geven! Vriendelijke groet, Carlo van Kleij
Deskundig en plezierig
Geachte mevrouw Everaars, Bedankt dat u de moeite hebt genomen om ons feedback te geven! Vriendelijke groet, Carlo van Kleij
Fijne winkel met aardig personeel. Wordt altijd hoed en professioneel geholpen.
Heel goede en klantvriendelijke ervaringen met de medewekers. Deskundige informatie en heel prettige sfeer die je volop proeft. Ik raad iedereen aan naar Kempkes te gaan.
Geen. Ik ben dik tevreden.
geen.
meer tijd nemen om de leesagstand van je bril te bepalen. Niet staand maar iemand even met een krant/mobiel laten zitten( natuurlijke leeshouding)
Super service en professionaliteit
Tijdstip van afspraken lopen uit. Wachttijd wanneer je alleen iets wil kopen of wil vragen.
Het enige minpunt was dat ik van een normale opmerking direct doorging naar een meting met een optimetretist en dat hiervan de kosten vooraf niet werden door gegeven. Beetje jammer. Dat kan zeker beter
Beste Thea, bedankt voor je reactie. We zullen je opmerking meenemen in onze komend team overleg. Met vriendelijke groet, Carlo van Kleij. Kempkes Optiek.
Voorkom te lange wachtrij/wachttijd bij kassa balie
Beste Hugo, bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Carlo van Kleij. Kempkes Optiek.
Jammer dat je voor reinigen van contactlenzen moet betalen terwijl klanten die binnen lopen met een bril de bril zo onder service schoongemaakt wordt.
De medewerkers nemen altijd de tijd voor je. Altijd vriendelijk. Goed advies.
Beste Mathine, bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Carlo van Kleij. Kempkes Optiek.
Heel open en vriendelijk personeel. Ben heeeeeel blij met mijn bril.
Beste Ria, bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Carlo van Kleij. Kempkes Optiek.
Een top bedrijf waar ik al vanaf mijn kindertijd met veel plezier kom, deskundig geholpen wordt met mijn steeds veranderende wensen en zeker nog jaren zal komen. Ongekende service!!!
Thanks Frank! Grtz Carlo
Nvt
Beste Chien, bedankt voor je reactie. Met vriendelijke groet, Carlo van Kleij. Kempkes Optiek.
Leuk team van werknemers, die je altijd vriendelijk te woord staan. Je wordt goed geholpen.
Ik kom al jaren bij Kempkes en ben nog steeds heel erg tevreden. De controle's zijn goed en uitgebreid. Er wordt goed nagedacht over wat mogelijk is en wat goed voor mij is. Men gaat met de tijd mee en houdt ook goed in de gaten welke nieuwe mogelijkheden/soorten lenzen er zijn. Top zaak, met vriendelijk en goed opgeleid personeel.
Hoi Monique , bedankt voor je mooie reactie! Met vriendelijke groet, Carlo van Kleij. Kempkes Optiek.