Ik word altijd vriendelijk en goed geholpen. De service is prima.
Goede service, maar wel vrij duur.
Zeer professionele opticien. Gaat met zijn tijd mee. Optometrist in huis. Klantvriendelijk, deskundig. Duidelijke advisering en meedenkend met de cliënt. Koffie staat klaar.
Suzan, Bedankt voor je reactie! Grt Carlo
We moeten altijd ons blijven reflecteren.
Dank je wel voor je lovende recensie!
Redelijk prijzig
Zie boven. Op oudere leeftijd niet te trendy, omdat je toch weer lange tijd met je bril moet doen.
Al 27 jaar klant bij Kempkes Optiek, tussendoor 1 keer bril gekocht bij andere opticien, zeer slechte ervaring.
Hele vriendelijke professionele zorg
afspraken met betaling mag beter
Ik kwam, na verwijzing door de huisarts, voor een foto van de ogen, i.v.m. mogelijke diabetes. Onderzoek was erg professioneel, en ging veel verder dan het maken van de foto alleen, als reactie op mijn oogklachten. Zeer positief bezoek, met als resultaat een afspraak voor verdere oogmeting voor een nieuwe bril. Chapeau!
Voor mij persoonlijk hoeven de mooie dure dozen waar de brillenkoker inzit niet zo. (Dan heb ik liever wat korting op de prijs ;-))
Ik kan op dit moment niks bedenken.. :)
geen
De aanschaf van de eerste bril van onze dochter gaf nogal wat spanning en onzekerheid bij haar. De medewerkster van Kemkes ging hier op een zeer empathische en professionele manier mee om. Vooral de ruimte tot nadenken werd door onze bijna 6 jarige erg gewaardeerd. Ze draagt haar bril inmiddels met plezier!
geen
Fijne vriendelijke medewerkers, kwalitatief goed. Medewerkers met een eigen inbreng, advies en mening. Snelle service.
Geen tips of verbeterpunten. Ik ben een zeer tevreden klant!!
n.v.t.
Geef duidelijke informatie over de kosten van de reparatie
Communicatie rondom bestellingen, service, het afhalen van de bril of problemen tijdens dat hele proces mag een stuk beter. Niet al het personeel alle brillen laten afhandelen, maar in sommige gevallen de klant met één contactpersoon laten communiceren. Dat voorkomt fouten of spraakverwarring.
geeeen ga zo door.
als mensen aangeven via mail contact te willen hebben, moet je ze niet bellen in het lijstje kan ook opgenomen worden herstel en afstellen bril