In het adviseren van montuur duidelijker aangeven als het leesgedeelte te klein is. Dat voorkomt een tweede bril met uitsluitend leesglazen. Daarmee extra kosten voor de klant.
Iedere keer wordt mijn bril weer met veel geduld in orde gebracht.
Geen.
Doorgaan
Bij kleine vraag moet je soms lang wachten omdat alle medewerkers bezig zijn. Wel goed dat geadviseerd wordt om een afspraak te maken als je al eerder weet dat je met een vraag/probleem komt.
Uitstekend advies over de montuurkeuze, zowel voor mijn gewone bril als voor mijn zonnebril.
Totaal niet, ga zo door, dan blijf ik zeker komen.
23 november bril afgegeven voor reparatie in Denemarken. Zou ongeveer twee weken duren. Nu 4 weken later nog niets vernomen!
gewoon zo door gaan!
Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid. Na nog geen 2 jaar liet coating los, heb als garantie nieuwe glazen ontvangen.
geen
Prima Ontvangst, Gastvrijheid, Kennis.
Kijk naar de houdbaarheid.
Ik word er heel prettig geholpen. Als mijn bril niet lekker zit omdat ik hem bijv. gestoten heb wordt dat altijd als service dienst verholpen. Ik krijg altijd complimenten als ik een nieuwe bril heb, dus dat zegt iets over het soort bril dat ze verkopen.
geen
Ga zo door !
Ook minder hoog geprijsde artikelen toevoegen aan assortiment
Al 50 jaar klant! Dus dat zegt genoeg!
Bereikbaarheid/reactie via email mag vlotter Assortiment met ruimere midden(prijs)klasse zou wenselijk zijn
Beste Gerdine, Bedankt voor het invullen van de enquête en het aangeven van de verbeterpunten. wij gaan kijken hoe we dit intern kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet uit Gouda. Carlo