Prettige bediening en klantvriendelijke medewerkers
Alleen maar erg goede ervaringen, al jaren. Ik geef een 9 omdat een 10 misschien weer wat overdreven is.
Modern bedrijf met gespecialiseerd personeel. Gastvrij en overzichtelijke winkel.
Goede service en klantvriendelijk
Houden zo!
nvt
Super zo snel jullie het geregeld hadden
Je wordt altijd goed geholpen. Ze kennen je vaak ook persoonlijk en dat vind ik fijn voor de dienstverlening
Gewoon lekker zo door gaan
Fijn, kundig, eerlijk personeel en een perfecte service!
Ruim de tijd genomen voor zorgvuldig meting/onderzoek en het vinden van een passend montuur en glazen. Erg tevreden over. Kempkes is wel prijzig, maar daar staat goede kwaliteit tegenover.
Professionele dienstverlening
ga zo door
Probeer deze manier van klantbeleving vol te houden, ik denk dat dit wel gaat lukken.
Zeer professioneel, vriendelijk personeel. Er wordt eerlijk geadviseerd en meegedacht.
Zeer prettige omgang met iedereen! Topzaak , kom er al meer dan 25 jaar.
Misschien meer kinderbrillen, maar wij hebben toch een super leuke bril kunnen uitzoeken voor mijn dochter.
Fantastisch geholpen altijd. Mensen met vakkennis
Alle medewerkers heel erg positief en behulpzaam. Zeer behulpzaam op allerlei manieren. Heel veel kennis van alle mogelijke zaken die met een oog te maken hebben. Er wordt zeer professioneel gekeken hoe een bril, en de glazen, moet( en ) zijn. Een 200 % aanrader voor iedereen.
Geweldige zaak. Beters kan ik niet beoordelen
Geen
Niet dat ik me nu kan bedenken
Ga zo door