Betrouwbaar en hoge kwaliteit. Fijne service.
Afspraken t.a.v oogcontroles en metingen die gemaakt ook op de afgesproken tijd nakomen, deze lopen soms uit omdat er bv een andere klant tussendoor komt voor iets anders en langdurig wordt geholpen waardoor degene met een afspraak moet wachten
nvt
geen
Assortiment zou wat uitgebreider kunnen.
Hele fijne klantvriendelijke winkel waar ik al jaren met veel plezier en tot volle tevredenheid kom.
Het midden assortiment wat meer onder de aandacht brengen.
Niet op dit moment. Succes met het nieuwe filiaal!
Ik heb eigenlijk geen verbeterpunten. Heb overal een 9 gegeven om de motivatie er nog in te houden. Bij een 10 zou je achterover kunnen gaan leunen.....
Nvt.
goede service, ook adios
geen
Fijne winkel, word erg goed geholpen. Een aanrader voor iedereen die een bril nodig heeft, en ook voor een goede zonnebril een goed adres. Die hebben wij daar ook al verschillende keren gekocht.
Able to pay with American Express.
Mooi bedrijf met ontzettend veel keuze/merken
N.v.t.