Zie boven.
Dit is de eerste opticien waar de bril altijd perfect zicht heeft en precies goed zit. En je het juiste advies mee krijgt. De kwaliteit is hier niet afhankelijk van wie je helpt. Die is perfect en constant. Ongeacht wie de service verleend.
Prijzig
Ga zo door!
misschien wat meer goedkopere monturen?
De administratie van een rekening was niet helemaal duidelijk. Dus misschien wat exacter zijn daarmee.
Gewoon niet verder zoeken en erop vertrouwen dat het 100% goed is. Natuurlijk gaat er hier ook wel eens iets mis , er werken mensen .... maar altijd een goede oplossing paraat. Zeker je betaald meer maar daar is het advies en de kwaliteit ook naar !
Vriendelijk, deskundig, dingen goed uitleggen, mooie monturen.
Iets meer ruimte om zittend te kunnen wachten op je beurt/behandeling
Geen
Geen
Zoals hierboven aangegeven
zodra iets binnen is gelijk bellen en dit niet op de stapel leggen .
Geen.
Goede bril maar wel prijzig
Op de vraag van Uw medewerkster of ik "dubbelfocus"wilde, was mijn antwoord bevestigend. Tegenwoordig hebben mensen overlopende glazen, waarbij je niet dat aparte stukje ziet. Dat heb ik nu dus weer wel. Jammer. Ik had zelf alerter moeten zijn, maar Uw medewerkster had me er ook op kunnen wijzen. Nu heb ik 2 dure brillen die toch wat ouderwets aandoen. Overigens krijg ik wel complimenten over het mooie montuur.
ook een gedeelte op maandag open zou fijn zijn.
Beste Robbert, Bedankt voor je mooie recensie