Deskundig en met ruim voldoende keus en tijd geholpen.
Met de meest moderne techniek een utgebreide checkup. Hierdoor was een kleine splinter terug te vinden wat de huisarts niet kon vinden. Wat een opluchting.
Een ieder, door wie ik ben geholpen, was erg behulpzaam, waardoor ik het gevoel heb dat ik goed ben geholpen.
Goede service... met lekker appeltaart ;-)
Zoon van 7 voor het eerst een bril. Voor hem spannend en nieuw. Werden heel vriendelijk, rustig geholpen en kregen goede en duidelijke informatie.
Zeer goede en professionele ervaring
Zeer vriendelijk personeel en goede service.
Fijne winkel met deskundige mensen.
Geweldige mensen!
Prima service en zeer deskundig!
Hele fijne zaak met vriendelijk personeel en denken graag mee. Alles komt zeer professioneel over en ze weten waar ze het over hebben. Je wordt echt persoonlijk geholpen en bent niet klant nummer zoveel.
We hadden een speciale bril nodig die niet standaard in het assortiment zat. Dit was geen probleem en alles werd perfect ingekocht en aangemeten.
Deskundige advisering! Veel keuze.
Mooie collectie, veel keus. Je voelt je hier echt een gewaardeerde klant. Je wordt met aandacht geholpen. Bij aflevering speelde net de lockdown periode. Er is alles aan gedaan om de bril op veilige manier toch te kunnen afleveren.
Vanaf het maken van de eerste afspraak tot aan het laatste bezoek om het gratis boek (door mij zeer gewaarde actie Boekenweek) af te halen, vloeiend en zeer professioneel verlopen. Het welkom voelen, de persoonlijke benadering, de uitgebreide oogmeting, de adviezen tijdens het uitzoeken montuur en het uiteindelijk perfect passend maken van de geleverde bril; ik kan niets bedenken wat beter of prettiger had gekund. Ben ontzettend blij met mijn nieuwe bril.
prima geholpen
Erg vriendelijk ontvangen, goed geadviseerd, mooie winkel, bijzondere collectie.
Professionele vakmensen met jarenlange ervaring. Ben inmiddels al zo'n 20 jaar klant denk ik en altijd fijn geholpen. Vooruitstrevend in de markt en hebben vaak weer de nieuwste dingen. Verder niet onbelangrijk, iedereen weet wie je bent. De eigenaren Carlo en Marjanne en het hele team hebben in mijn beleving alles goed voor elkaar. Kan echt geen kritiekpunt bedenken.
Goede sfeer. Profesioneel personeel. Gastvrij
Zie boven.
Ik heb bij Kempkes een mooie Mykita zonnebril gekocht. Zeer goed geholpen, ruim assortiment, prettige winkel. Fijne ervaring!
Bij al mijn bezoeken aan Kempkes Optiek wordt ik zeer vriendelijk en professioneel geholpen. Voel mij ook altijd heel welkom bij Kempkes Optiek. Men neem tijd voor de klant. Prachtige winkel met een zo even schitterende collectie aan monturen en zonnebrillen.
Maakt niet uit voor wat je komt je wordt altijd warm verwelkomt en geholpen. Zijn hier ongeveer 12 jaar geleden gekomen voor onze toen nog kleine zoon en zijn altijd zo goed geholpen dat we nu met zijn allen (4) klant zijn. Als er iets nieuws is wat op ons van toepassing is horen we het altijd gelijk. Ze hebben de nieuwste en modernste apparatuur en worden regelmatig bijgeschoold.
Mooie collectie zonnebrillen. Onderscheidende merken. Goede service. We werden prettig geholpen. We komen zeker terug.
Prima, vriendelijk geholpen. Ondanks de terechte corona maatregelen ben ik uiterst correct en kundig geholpen!
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!