Op een prettige en deskundige manier geholpen bij de vervanging van mijn contactlenzen. Alle gemaakte afspraken zijn buitengewoon correct nagekomen. Goede informatievoorziening tussendoor.
Ik had een probleem met pijn in het rechter oog en na onderzoek bleek dat er een talgkliertje verstopt zat. Op aanwijzing van een deskundige medewerker kreeg ik mee wat ik moest doen om dit te verhelpen. Ik heb die raad opgevolgd en was op zeer korte termijn van dit euvel verlost.
Door de grote scherpte verschillen tussen mijn ogen is het ene glas dikker dan het andere. Kempkes heeft nadat ik opmerkte dat de dikte verschillen tussen beide glazen verder geminimaliseerd kon worden zeer adequaat gehandeld. Door toepassing van andere slijpmethoden zijn de dikte verschillen nauwelijks waarneembaar. Kortom ik ben een zeer tevreden klant
En waar om zal ik zeggen. ik koop een nieuwe bril is prima ik kreeg er ook een mooi mapje bij. met schoonmaak doekje en een flesje schoonmaak spray. Met de woorden kunt u gratis bij laten vullen wat schetst mijn verbazing toen ik later mijn flesje liet bijvullen kon ik mooi een euro afrekenen en dat op een bril van plus minus veertien honderd euro's en het gaat me niet om die euro maar om de afspraak dat ik het flesje altijd gratis bij kon laten vullen
Geachte mijnheer, Allereerst bedankt dat u de moeite heeft genomen voor uw review en dat u kenbaar heeft gemaakt wat er is gebeurt. Helaas hebben wij onze bedoeling met het navullen van de schoonmaakspray niet goed duidelijk gemaakt bij u. Wij vragen inderdaad voor het navullen van onze sprayflesjes een bedrag van 1€. De opbrengst van de ‘navulling’ doneren we aan een goed doel, zodra we dit gedaan hebben vermelden we dit op onze site. Mijn excuses dat u door ons op het verkeerde been bent gebracht. Met vriendelijke groet, Carlo van Kleij Kempkes Optiek
Merkte dat ik niet meer alles kon lezen, dus naar een opticien. Heel uitgebreide oogtest gedaan, super mooie ruimte (Corona proof, alles heel netjes en schoon). Daarna een bril uitzoeken, waarbij er ruimte was om heel veel uit te proberen, heel veel te bekijken. Goed advies gekregen. De bril meteen besteld, was binnen 1,5 week klaar om opgehaald te worden. Heel erg fijn om nu een mooie bril te hebben waarmee ik goed kan lezen!
Ik ben met meerdere kinderen klant bij Kempkes. Wij zijn altijd op een plezierige manier geholpen. Ook twee keer op een heel speciale manier door dat tot twee keer toe één van mijn pleegkinderen een heel speciale bril kreeg van de firma Kempkes. We waren er heel erg blij mee
Goed geholpen, deskundig personeel.
mijn bril is prima
Altijd een perfecte bril!
Deskundigheid en kennis van zaken. Luisteren naar de behoefte van de klant!
Collega's hebben kennis van zaken. Weten goed de juiste snaar te raken in contact met mij als klant.
Al meer dan 30 jaar een meer dan tevreden klant!
Bij Kemkes ervaren wij als top. Van het begin tot het einde zeer geslaagd.
Ik ben altijd. Heel goed geholpen bij Kemkes en over alles zeer tevreden.
Snel, adequaat. Vriendelijk, deskundige
Super geholpen door Jaqueline
Ik heb de aankoop voor een normale en zonnebril gedaan bij Kempkers, wat me opviel was dat er tijd en rust was voor advies en meten van de ogen. verder professionele aanpak en perfecte communicatie over aflevering enz.
Vriendelijk, goed advies, goede service.
Uitstekend.
Mijn brillen zijn altijd plezierig en ik kan er goed door zien, niet onbelangrijk. Mede natuurlijk door de uitstekende oogmeting.Het assortiment brillen is modieus en voor ieder wat wils.
Vriendelijke begroeting goed advies
zeer goed. uitermate tevreden
Kempkes Optiek is aan iedereen aan te bevelen.
Prachtig ingerichte en ruime goed bereikbare winkel, je voelt je direct op je gemak. Adviseurs nemen uitgebreid te tijd voor je en zijn zeer professioneel. Fijne ervaring en goede nazorg
Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen met onze winkel. Met de resultaten kunnen wij de kwaliteit van onze producten en dienstverlening blijven verbeteren. Jouw mening is voor ons dan ook zeer waardevol!