Wat meer uitleg wat opties betreft wat glazen betreft. Waarom plastic een voordeel is en de diverse coatings.
Hoiden zo
er wordt meegedacht met de klant
alles correct voor mij geen verbeter punten
Geen
Prachtige winkel met deskundige werknemers!
Ik ben al jaren klant bij Jansen optiek. Ik word steeds uitstekend geholpen en geadviseerd. Er wordt rekening gehouden met mijn wensen. Ook de nazorg is heel goed. Alleen positieve ervaringen
Vooraf even aangeven wat eea zoal kan gaan kosten.
Meer ruimte om een korting te geven aan vaste klanten als er tijdens de uitverkoop een zonnebril wordt gekocht terwijl alles in de uitverkoop is nog steeds geen korting op frame terwijl toch volle pond voir nieuwe gkazen wordt betaald.. Maarja, kies toch voor kwaliteit :o)
NVT.
Hartelijk dank voor uw reactie!
De laatste vraag βWaar kent u ...β is wat moeizaam en moeilijk in te voeren, maar dat kan aan mij liggen.
Dank voor uw positieve feedback!
Bel eerder op de dag als een bril gereed is.
Dank voor uw feedback, wij zullen uw advies ter harte nemen!
Ruim assortiment, goede klantenservice en een prettig advies.
Hartelijk dank voor uw positieve review!
Dank voor uw beoordeling!
Je kan altijd binnenlopen en er wordt altijd tijd voor je gemaakt. Super goede service.
Beste Wendy, dank voor de positieve feedback! Hier doen we het voor :)
Geen
Dank voor uw complimenten!
Altijd goede service, medewerkers weten wie je bent, altijd vriendelijk en je kan over het algemeen snel terecht! Je krijgt goede informatie en de medewerkers beschikken duidelijk over genoeg kennis!
Hi Jitske, dank voor je positieve beoordeling!
Nathaliegang 86
2719CS Zoetermeer
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.