Guus Wokke Opticien is echt een aanrader! Altijd super klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar. Zelfs na aankoop voel je je nog een belangrijke klant. De service is top en je krijgt echt persoonlijk advies. Hier kom ik graag terug!
-------
Kom al jaren bij Guus voor zonnebrillen. Sinds enige jaren nu ook met mijn dochter en mezelf voor brillen op sterkte. Top service en altijd behulpzaam!!
Al sinds vele jaren kom ik bij Guus Wokke. Om te beginnen vanwege zijn vakkennis, goede advies, goed assortiment en zijn mooie zaak. Maar nog veel belangrijker, vanwege zijn vriendelijkheid en zijn fantastische service. Inmiddels woon ik al een aantal jaren in Nijmegen, maar kom nog steeds graag naar Panningen voor de aanschaf van een nieuwe bril of of om mijn bril te laten bijstellen of repareren. Ik kan Guus Wokke opticien dan ook zeer aanbevelen!
Vakmanschap betreffende oogmetingen enz. Geweldige service en zeer vriendelijk hulp.
Vakmanschap en al jaren super tevreden nu weer een nieuwe bril gekocht omdat mijn ogen daar weer aan toe waren en zeer deskundig geholpen super tevreden
Guus is een zeer kundig opticien, erg betrokken en hulpvaardig
Nergens een probleem van maken...goede service, meedenkend, netjes, betrouwbaar, mooie winkel, helemaal top!
Dichtbij en betrokken en eerlijk. Hoge mate van service.
Ik heb lang nagedacht maar ik heb geen verbeterpunten, echt alles is top. Ga "gewoon" zo door.
Gewoon zo verder gaan.
super, correct in alles
Super opticien. Erg gemotiveerd en zeer vriendelijk allemaal. Ons hele gezin is klant.
De glazen, Mineraal 1,6 Multifocaal Super Multi-Coated, in mijn nieuwe bril, waren in totaal 240,00 euro GOEDKOPER dan bij de aankoop vermeld was. Dhr. Wokke had op advies van de leverancier iets andere glazen in de bril gedaan dan afgesproken was, het kwaliteitsverschil is zeer miniem. Hij was zo eerlijk dit bedrag, 240,00 euro in mindering op de rekening te brengen
prima service
Geen
Geen!
Erg klantgericht. Tijd voor klant. Belangstellend
Zo houden.
op deze weg doorgaan
Na breuk vanpootje service pootje gratis vernieuwd Al jaren vaste klant deskundig opticien
Het is een ujtstekend adres. Wij zouden niet weten wat elders beter is.
geen
Nvt