Met name bij de merkmonturen vind ik de collectie per merk toch iets beperkt. Wellicht minder merken en grotere collectie per merk.
zou ik niet weten
Enkele keren is het mij overkomen dat ik verkeerd aangemeten lenzen kreeg. Dit kost weer te veel extra tijd in heen en weer rijden, kortom gedoe!
n.v.t.
Zou het niet weten
Niet te vergelijken met andere opticiens. Heb het idee dat ik in goede professionele handen ben.
goed, deskundig advies, geduldig.
Brilcorrecties (vastzetten, uitrichten) altijd ter plekke en tot mijn niet geringe verbazing ook altijd gratis. Goede oogmetingen (beste apparatuur beschikbaar en deskundige medewerkers). Heb Uw zaak regelmatig bij collega's aanbevolen.
duidelijk antwoord op mijn vragen. waardoor ik samen met de betreffende medewerker de voor mij op dit moment beste keus heb kunnen maken.
Altijd servicegericht en het beste voor de klant,als je even binnen komt voor advies hebben zij en nemen zij de tijd hiervoor.
geen idee
Wel wat prijzig !!!!!
Aandacht aan de balie voor de wachtend klant mag wat mij betreft wel iets groter zijn maar zo belangrijk is dat nu ook weer niet. Ik hoop dat ik jullie hiermee heb geholpen.
Geen