Zeer tevreden. Verleent veel service en zeer klantvriendelijk.
Ivm voorgeschiedenis oog, gespannen. Optometrist Jeroen Mulder stelde me op mijn gemak en nam rustig de tijd om alles uit te leggen.
Correcte behandeling
geen idee
monturen vindt ik erg prijzig
Kort maar krachtig "TOPSERVICE"
Dit keer ook teleurstellingen: - Bril moest met spoed vervangen worden wegens verlies, helaas werd ik niet gebeld / geSMS'd toen de bril klaar was. Heb daar zelf achteraan moeten bellen. - Op de dag dat ik mijn bril heb opgehaald viel ook de folder in de bus met 100 Euro korting per Hoya glas. Dat doet pijn als je net 950 euro hebt afgerekend.
Geachte mijnheer Schouten, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij nemen uw kritiekpunten ter harte. Graag wil ik de mailing die wij verstuurd hebben nog wel toelichten. Deze mailing gaat over nieuwe gepersonaliseerde high end multifocale brillen glazen. Deze glazen konden wij pas vanaf 1 oktober in deze actie aanbieden. De gepersonaliseerde high end multifocale brillen glazen zijn ook kostbaarder dan de high end glazen waarvoor u heeft gekozen in uw bril. De actie houd dus ook in dat we de gepersonaliseerde high end multifocale glazen in oktober verkopen voor de prijs van de high end multifocale glazen. Dit betekend dus dat uw bril in oktober niet 200 euro voordeliger zou zijn geweest dan het bedrag wat u nu betaald heeft. Ik hoop dat ik onze mailing zo beter heb toegelicht en hoop u in de toekomst weer als tevreden klant in de winkel te mogen ontvangen. Vriendelijke groeten, Wouter Langen Bedrijfsleider
Alles heel professioneel, heel vriendelijk, op tijd klaar. Verschillende keren reparaties gratis, stipt en vriendelijk uitgevoerd. Complimenten met Uw zaak
Sinds mijn ogen achteruit zijn gegaan bij u klant een tevreden klant. Geen andere ervaringen dus dit zegt genoeg. Zo doorgaan!
Professionele maar vooral ontspannen en Prettige sfeer in de winkel.
geen
Vriendelijkheid Goede hulp Professioneel
Altijd de tijd nemen voor klant. Wat ik erg fijn vind Uitgebreide informatie. Klantvriendelijk
Zou er geen weten.
Op de nota van het oog-onderzoek stond dat indien binnen twee maanden na notadatum een bril of glazen werden aangeschaft, de kosten van de oogmeting in mindering zouden worden gebracht. Het is mij alleen niet duidelijk of dit ook voor contactlenzen geldt. Misschien zou dit nog iets duidelijker vermeld kunnen worden. Ook zou het een idee kunnen zijn, indien mogelijk, een overzicht te maken van de verschillende vergoedingsmogelijkheden van de zorgverzekeringen. Indien ik namelijk losse nota's van Kruidvat bij Zorg en Zekerheid indien, krijg ik geen vergoeding, maar wel indien ik een officiële nota van de opticien indien. Verder heb ik geen opmerkingen.
Geachte mijnheer Spaink, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. De gemaakte kosten van een oogmeting (sterkte bepaling van de ogen) worden retour gegeven bij de aanschaf van een bril of glazen. Bij aanschaf van contactlenzen doen we dit helaas niet. Omdat de verschillende vergoedingen van de zorgverzekeraars zo divers zijn is het helaas niet mogelijk om dit op de facturen te vermelden. Wel zijn deze gegevens beschikbaar op onze website: http://www.groenhofoptiek.nl/site/brillen/Vergoeding%20brillen%20en%20contactlenzen%202014.20076097.html Nogmaals hartelijk dank voor uw beoordeling. Vriendelijke groeten, Team Groenhof Optiek
Prettige omgeving om langdurige oogzorg en begeleiding van te ontvangen, zonder veel verloop van de medewerkers.
Tafels met nep kleden vervangen, je stoot je snel aan de hoekpunten.
Geen