Prettige wijze waarop gecommuniceerd wordt en vooral de uitleg van geconstateerde feiten bij het oogonderzoek.
Zie bovenstaande, prettige ,vakbekwame begeleiding
Charmant personeel
Een enkele keer was Uw zaak overdag niet direct telefonisch bereikbaar.
Geen
Fijn dat je de lenzen en vloeistof online kan bestellen via Toplenzen!
goed assortiment e
Afspraken maken via de internetsite lukt niet, ondanks dat ik "een vaste klant" ben. Vorige keer ook al telefonisch afspraak gemaakt en gemeld. Was men toen mee bezig begreep ik. Nu (half jaar later) nog niet ok. Miscchien is dat nog weer eens op te pakken/af te ronden?
Geachte mijnheer Reekers, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben uw inlog gegevens voor de online agenda gecontroleerd en getest. U kunt inloggen met het email adres: [email protected] en als wachtwoord kunt u gebruiken: 09111961. Wel is bekend dat onze online agenda niet werkt in verouderde browsers. Als u kunt in loggen en er zijn op bepaalde dagen geen beschikbare tijden dan betekend dit dat deze dag vol geplant is. We hopen u hiermee voldoende van dienst te zijn geweest, mocht u nog vragen hebben dan horen we dit graag. Vriendelijke groeten, Team Groenhof Optiek
nvt
Kortere wachttijden.
Geen, alleen maar lof.
Het enige is misschien dat er iets van een voordeeltje voor vaste,trouwe klanten zou kunnen zijn. Ik weet nog dat ik een keer om een contactlens doosje vroeg en dat maar met moeite kreeg,terwijl ik net voor 300 euro nieuwe lenzen had besteld. Dit is overigens al wat langer geleden hoor.
Ik ben al klant vanaf het begin als je niet tevreden bent blijf je niet.
Ervaring met: reparatie zonnebril
Er werd informatie met mij gedeeld n.a.v. het optometrisch onderzoek en ik had graag kort en bondig de resultaten op papier of per mail gehad!! Het is niet mijn vakgebied en lastig om alle cijfers en info goed te kunnen onthouden.
Geachte mevrouw van der Laan, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zullen zorgen dat de optometrist die u geholpen heeft een rapport van uw onderzoek maakt en naar u opstuurt. Vriendelijke groeten, Team Groenhof Optiek.
Top zaak.