Te vaak wisseling van personeel, iedere keer een ander ,vind ik vervelend.
altijd goede service en betrouwbaar
De leuke dame die mijn zoontje geholpen heeft met zijn oogmeting was super vriendelijk en ze sprak tegen daniel en vroeg zijn advies. Ze heeft ook Daniel geholpen met een bril uitzoeken. Echt top.
Geen
Super klantvriendelijk en geweldige service.
Mooie, overzichtelijke, open zaak. Vriendelijke, professionele service.
Op mijn leeftijd moet ik langzaam over naar een leesbril, het zou mooi zijn om bijvoorbeeld wat optes te proberen/testen indien mogelijk alvorens ik nieuwe lenzen/bril zou gaan bestellen.
Het duurt lang voordat er een passende oplossing is gevonden.En daardoor kostbaar.
We zijn heel vriendelijk en goed geholpen
werd nog sneller geholpen dan de tijd van mijn afspraak en ook in mailcontact na afloop snelle reactie. Verder mooie zaak!
Kan de agenda via internet op maandag nooit invullen??
Zeer blij met de verkregen informatie en met het traject voor oefenen met lenzen. Opzich zaten mijn eerste lenzen goed, maar toch voor de zekerheid nog een ander paar geadviseerd gekregen. Deze zaten ook prima.
Geen verbeterpunten opgemerkt.
Geen