Adequaat gereageerd, op glazen die niet helemaal juist waren voor mijn kijkbehoefte.
Geen
Ik kom al 20 jaar bij Groenhof Optiek en altijd: Goede service - afspraken worden nagekomen en kwaliteit prima
Je wordt altijd goed en professioneel geholpen en overleg is mogelijk er wordt niets asn je opgedrongen
De bevindingen (uitslag foto's, glasvocht loslating) had ik graag op papier meegekregen of alsnog toe gemaild gekregen. Zo nodig had ik het mijn huisarts kunnen sturen of bij een latere behandeling kunnen terugvinden.
zo door blijven gaan
prettige behandeling
Sorry :-) deze heb ik niet. Jullie zijn op de goede weg, gaan met de tijd (digitale wereld) mee.
Geen.
die enkele keer dat de communicatie net geen tien haalt, leren sorry zeggen i.p.v. doorredeneren
Prijs voor de monturen vind ik veel te duur en dat je moet betalen voor een oogmeting is ook niet erg klantvriendelijk. Voelt je om te kopen
Geen! Of toch: als jullie ook Oté Sensationvloeistof zouden verkopen.... :-)
Meschien in de toekomst met nieuwe technieken scherp sterkte opvoeren?
niet in bijzijn van klanten klagen over je werk! Tijdens het uitzoeken van een bril was een andere collega aan het mopperen tegen andere medewerkers over het niet toekomen aan eigen werk. Dit doe je niet midden in de winkel, komt niet professioneel over! Beoordeling professionaliteit heeft betrekking op medewerker die mij geholpen heeft.
geen
Eerste indruk winkel was kil, klinisch. Kwestie van interieur en belichting? Daarnaast ben ik gewend meteen begroet te worden en moest nu zelf op zoek naar medewerker.