Niets anders dan lof👍
na al vele brillen bij u aangeschaft te hebben, ben ik toch voor deze aanschaf even wezen kijken bij de concurrentie die vaak vele brillen, in elke soort, aanbied voor een vast prijs. Ben toch bij u gekomen, maar heb dit wel gemeld aan de verkoper. Die heeft er wel wat mee gedaan wat tot uitdrukking kwam in één gratis zonnebril glas. De deskundigheid van uw mensen won het, maar misschien is dit een toekomstig punt van aandacht. De concurrentie zit niet stil.
goede service, prettige omgeving ben al sinds jaren klant en zal het blijven
geen
Ik word altijd erg kundig geholpen en er word mee gedacht en gezocht naar de beste oplossing . Ben erg tevreden over de survis kundigheid en de klant vriendelijkheid .
Zo nu en dan een leuke aanbieding, zoals Afflelou in Frankrijk bv.
Dat je (zoals met een lezencontrole) steeds bij dezelfde persoon de controle voert, waardoor de controle uiteindelijk soepeler verloopt.
Ik heb veel waardering voor de bijzonder klantvriendelijkheid en professionaliteit van uw medewerkster Annette
Boven de email stond geachte mw vder lugt ! Ipv van maanen
Correct snel. kennis van zaken. korte lijnen naar oogartsen Zkh Amstelland
Ga zo door!!
Geen.
Netjes geholpen Er was een probleem met de glazen ,maar is keurig opgelost
Proberen van een 8 een 8,5 te maken.. want stilstaan betekent achteruit gaan. Succes!
Ik heb al jaren vertrouwen in jullie deskundigheid.
Geen
Voor mij persoonlijk het assortiment van het huismerk....
Ik had gevraagd of de glazen van de oude bril in het montuur kon van mijn reserve bril. Dit was niet mogelijk en dat kan. Achteraf gezien had ik het prettig gevonden als mij een goedkoop montuur was aangeboden, waar deze glazen wel in konden. Het blijft echter een reserve bril met de juiste sterkte en voor noodgevallen.
vakkundig en duidelijke uitleg
Niet noemenswaardig.
Er zijn er altijd, ik zou niet weten wat voor mij gaat alles goed.