Via Topsport Amstelveen hier gekomen en zeer tevreden over de behandeling!
Met optometrist goede relatie en geen problemen; altijd vriendelijk, behulpzaam en "serviceable"
Goede niet opgedrongen adviezen.
duidelijkheid dat er voor oogmeting betaald moet worden, dit is nergens het geval
start bij nieuwe klant niet met een stagiaire
Zeer professioneel, Ondanks de kosten (meestal is controle gratis) toch de moeite waard.
Niet noemenswaardig
klant vriendelijk
Ik ben al jaren heel blij met jullie. Zou nergens anders heen willen.
geen
geen
geen, het is helemaal prima zo!
hoe weet ik of ik professioneel geholpen ben? ik heb geen verstand van oogmetingen. dus weet niet of het beter kan.
Zeer tevreden. Oogarts in VU ziekenhuis heeft jullie aangeraden.
ik ben tevreden
iets vriendelijker aan de balie als je geen afspraak hebt
Zeer klantvriendelijk en prettig geholpen
Ik ben al 30 jaar klant bij Groenhof optiek, alle lenzen en brillen die ik gehad heb komen bij jullie vandaan, ook de vloeistoffen. Ook heb ik altijd de service pas gehad. Toen ik een keer ging vliegen en vroeg om een klein flesje lenzen vloeistof moest ik daarvoor betalen en "Konden jullie er niet aan beginnen zomaar zo'n probeer flesje mee te geven." volgens de dame achter de balie. Ik zie eigenlijk helemaal de meerwaarde van de service pas niet meer zo. Bij twee keer controle heb je hem er uit, dat scheelt maar een paar euro bij een controle zonder pas, naar ik begrepen heb is dat nog het enige voordeel. Als ik vroeger een andere lens ging proberen omdat die misschien beter voor mijn ogen zou zijn hoorde dat gewoon bij de service, nu moet je daar 30 euro voor betalen. Nu betaal je dus eigenlijk twee controles vooruit en is dat het enige voordeel van de pas. Ik denk dus ook dat ik die niet meer neem.
reeds jaren klant bij Groenhof, nu ook de kinderen.
Zeer klantvriendelijk, goede vakkennis personeel.
Tot nu toe altijd goed advies en goed service gehad. Zeer tevreden, ook met name na de glasvochtvitrectomie behandeling die ik in het ziekenhuis heb gehad ben ik zeer goed en welwillend behandeld en van adviezen voorzien.
Zie boven. Check bij klant altijd of oogmeting voor lens, bril of beide is en doe geen (in ons geval foutieve) aannames