nvt
Super vriendelijke en deskundige service!
Geen
Paar weken geleden oog onderzoek en nu nieuwe bril en een nieuwe contact lens.Bijzonder vriendelijke mensen die zeer professioneel overkomen. Geeft vertrouwen. Nu wachten op het eind resultaat. U bent gewoon de beste opticien die ik na mijn jeugd ben tegen gekomen en zal ook zeker bij U blijven en aanraden aan andere vrienden/collegaas die lens/brildragend zijn.
Substantiële prijsstijging van mijn jaarlijkse (uitgebreide) controle was niet gecommuniceerd.
Ik word er prettig geholpen en kom er al heel wat jaren,
moest deze keer iets te alng wachten voor mijn gevoel, zonder aanegsproken te zijn.
2 keer geweest 1= oogmeting en bestellen. 2= Brill ophalen. Ik had graag kopje thee benutten maar die kreeg ik niet aangeboden, zoals ik gewend bent bij Brillservice. En briil van bijna €500, kan toh wel een koordje gratis zijn maar nee moet ik nog eens 2€ betalen.. hellas beetje gierig. Ook bij Brillservice krijgt ik gewoon gratis..
Hier is de klant echt klant
Bijzonder vriendelijke en persoonlijke begeleiding bij het vinden van de juiste bril
Weinig vergelijking materiaal dus............ al jaren vaste klant! Maar de samenwerking met het oogcentrum ZHA Eyescan niet als positief ervaren (lopendebandwerk) zou daar niet graag meer naar doorverwezen worden.
Ga zo door !
Zou niets kunnen bedenken !
Misschien iets meer uitleg waarom bril en glazen zo duur zijn want dat zijn ze! Soms vraag je je af hoe het kan dat andere opticiens voor weinig soms wel 2 brillen leveren. Je ziet het er in eerste instantie niet aan af. Ik geloof gelukkig wel in de kwaliteit maar anderen schrikken van de prijs voor 1 bril.
NVT
Ik vond het verhaal over de verzekering van een nieuwe bril overbodig
Ga zo door, prima.
Prima geholpen
Geef goed advies bij aankoop van een bril vooral wat voor pootjes je uitzoekt.. Heb zelf leuk model uitgezocht met rechte pootjes al paar terug geweest ermee. Krijg als advies pootjes kunnen wij ombuigen dan had ik net zo goed een ander model kunnen kiezen! En de ene medewerker is vriendelijk de andere niet zo..
Beste Rob, Jammer dat u niet tevreden bent met het door ons gegeven advies. We zullen contact met u opnemen zodat we kunnen kijken hoe we uw klacht kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Groenhof Optiek
Het personel zijn professonel en hulpzaam en geduldig.