Goede opticien
Zie ik momenteel niet.
Zeer professioneel bedrijf met een prachtige winkel! Prettig personeel en goede service!
Ik heb nog nooit zo lang moeten wennen aan een nieuwe bril. Volgens mij is een glas niet goed opgemeten. Ik heb me een week of zes de tijd gegeven om eraan te wennen Het gaat niet veel beter. Ik moet mijn hoofd in een rare positie draaien om goed gebruik te maken van het leesgedeelte.
Geachte mijnheer Buitendijk, wat jammer om te horen dat u nog niet kunt wennen aan uw nieuwe bril. Graag nodig ik u uit in de winkel zodat wij de bril voor u kunnen controleren. Wij controleren dan ook direct de sterkte die we geleverd hebben en zullen de decentratie van de multifocale glazen controleren. Wij gaan ervan uit dat wij een passende oplossing voor u hebben zodat u in de toekomst met veel plezier gebruik kunt maken van uw nieuwe bril. Vriendelijke groeten, Leoniek Faas
Bij Groenhof optiek is meegedacht naar een gerichte oplossing. Het bleek niet alleen op te lossen met multifocale lenzen met torische aanpassing. Groenhof optiek heeft een oplossing gevonden die beter bij mijn ogen past en ook werkt! Was erg blij toen ik de lenzen kreeg en kon ervaren:-)
Zeer goede voorlichting en servic!
laat de fakturering in het vervolg niet aan stageaires over
Bij twijfel doorsturen naar de oogarts en niet zelf conclusies nemen.
We hebben ook een bril laten repareren, maar dat ging niet in 1 keer goed. Uiteindelijk is het allemaal wel voor elkaar gekomen.
Zeer klantvriendelijk en professioneel personeel. Hebben zeer goed geholpen met het uitzoeken van een montuur
Altijd vriendelijk en behulpzaam.
Gebeld dat zonnebril niet na twee weken geleverd zou worden, zoals gemeld, maar nog 2 weken later. Daar werd ik keurig over geïnformeerd !
geen
Weer een Ladys Night! !!