Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke en zorgvuldige behandeling.
Hele fijne service, nieuwste methodes en een complete bril klaar binnen 1 uur! Top.
Wordt het, gezien de grote investeringen die Rob Faas heeft gedaan in winkelindeling en optische apparatuur, niet eens tijd om afscheid te nemen van de @#$%@#$ Windows omgeving en over te gaan op Apple workstations en server ?. Met name het feit dat het niet mogelijk is om met meerdere cliënten tegelijkertijd dezelfde database te benaderen (eerst vragen aan een collega om uit te loggen) geeft aan dat oplocks (opportunistic locking) niet goed geïmplementeerd is.
Ben heel goed geholpen. Na twijfel bij eerste oogmeting werd voorgesteld een 2e meting te doen op 2 dagen later.
Ik ben zeer vakkundig behandeld. De optometriste ontdekte een jaar geleden een macula pucker.
Geen
Goede ruime en prettige zaak, met prettige en vriendelijke mensen. Kennis van zaken.
Geen
Maar qua administratie,jullie eigen informatie systeem zijn jullie slecht. Zie ook mijn email v.w.b betalingsherinnering ,controle niet geregistreerd en verkeerde sterkte lenzen ook. In het verleden ,liep het ook al niet synchroon van afspraak herinneringen.
Ik zou het niet weten.
ben zeer tevreden
Zeer klantvriendelijk en professioneel, juiste aandacht. Ging om een bril voor mijn zoon van 7. Hij ging helemaal blij naar huis en dat gaat zeker helpen met het dragen van de bril
Snelle, vriendelijke, professionele behandeling
Vriendelijk, rustig, grote kennis van zaken, goed advies, niet opdringerig, zeer behulpzaam, goed luisterend, prettige atmosfeer, mooie inrichting, goed personeel.
communicatie/afspraken nakomen. Uiteindelijke duurde de levering van glazen langer dan verwacht, hier moest ik zelf achteraan. De afgesproken leverdatum voor de zonneglazen is ook niet gehaald en hierop wacht ik nog steeds
geen
De medewerkers komen zeer vakkundig over.
Jammer dat de afspraak maken via internet nooit lukt