niet voorhanden
Zou niet weten op welk gebied.
Kreeg geen antwoord op mijn vraag gesteld in mijn e-mail. Zeer tot mijn verbazing!
Wat betreft de winkel: Er zouden veel meer monturen verkocht kunnen worden. Het was karig. Wat betreft de Website: Het montuur dat op de site stond waar ik naar op zoek was, was niet in de winkel aanwezig. En: een aantal links (naar maken afspraak in de agenda) deden het niet.
Champagne en kaviaar erbij misschien?
Vriendelijk,klantgericht
Geen enkele.
Een prachtige zonnebril op sterkte uitgezocht! Mooie grote winkel, met vriendelijk personeel!
geen
Ik heb mijn montuur via Brilonline.com via website van Groenhof optiek uitgekozen. Dit fenomeen bleek in de winkel onbekend, terwijl de website suggereert dat dit een onderdeel van Groenhof optiek zelf is. Ik kreeg in de winkel dan ook het gevoel nu een montuur van mindere kwaliteit te hebben..
zou het niet weten
n.v.t
Prachtige winkel met goed vriendelijk personeel
Ik ben voor de derde keer langs geweest voor een uitgebreid optometrisch onderzoek. De medewerkers die mij tijdens deze 3 afspraken hebben geholpen zijn buitengewoon deskundig, professioneel en ook dienstverlenend. De informatie en adviezen die ik krijg zijn relevant en bruikbaar. Van de laatste 2 keer kan ik me herinneren dat er echt met me werd meegedacht en dat ze me niet meteen een bril proberen te verkopen. Voor oogmeting en optometrisch onderzoek kan ik Groenhof zeker aanraden.
Geen zinnige tips! Als het allemaal wat goedkoper.....maar dat is nu eenmaal niet zo.
n.v.t.
geen
Al vele jaren zeer tevreden
De website mag iets duidelijker navigeerbaar worden voor afspraken.
Ik zou ze niet zomaar weten te bedenken, ga vooral door met wat u doet, zo blijft u zich onderscheiden van de vele andere opticiëns.