Mag u zelf bedenken
Het adres mag wat duidelijker worden. Dat het in het winkelcentrum ligt. Voor mensen buiten Amstelveen is het wel even zoeken tussen de winkels.
Graag meer keuze monturen 'Huismerk' Combinatie korting aankoop extra (zonnebril) bril.
Ik schrok even bij de oogmeting dat mijn ogen achteruit waren gegaan en ik nieuwe glazen zou nodig hebben, maar na reiniging van de glazen bleek dat niet nodig.Misschien een ideetje om daar eerst op te letten? Maar dat geldt natuurlijk ook voor mezelf!
Uitgebreid assortiment, vriendelijke medewerkers, topservice (ik kon de bril die ik had uitgezocht meteen meenemen!), deskundig!
De wachttijden, als er meerdere klanten in de zaak zijn.
Ik ben er nog niet! Nog steeds niet 'met gemak' m'n lenzen in en uit te doen. Wat mij betreft vaker voortgang hierop controleren.
Al jaren klant en tevreden over de deskundigheid. Niet moeilijk doen over opsturen van lenzen i.v.m. afstand (35 km enkele reis)
veel persoonlijke aandacht en meedenken tot het klopt, super
Ik zou het niet weten
Bij wachten sneller koffie aanbieden. Soms zit je zelfs op een droogje.
n.v.t.
Bij het ophalen werd wel de tijd genomen om te passen en het gebruik van de glazen uit te leggen, maar toen ontbrak de koffie. Ik had dat als gebaar zeker weer op prijs gesteld en het stelt mensen ook hun gemak.
levertermijn contactlenzen zou sneller kunnen. Op internet heb je een dag levertijd, bij Groenhof kan het 4 dagen duren.
prima service, vakkundig personeel, goede kwaliteit.
praktische tip: haak of tafeltje om mijn handtas aan te hangen of op te zetten tijdens het onderzoek
Verrassend klantvriendelijk, prettige sfeer, zeer professioneel
Goede, professionele opticien
Mijn situatie was wat afwijkend. Het heeft me moeite gekost om de optometrist er van te overtuigen dat een oogmeting beter later kon plaatsvinden. De gezondheid van het oog ging voor. Gelukkig liet hij zich overtuigen. Ik geloof niet dat het een verbeterpunt is als ik stel dat niet iedereen 'standaard' is.