Super goede begeleiding
Nvt
Nvt
geen idee
Ik ben tevreden .Ik hoop dat de verhuizing snel gaat gebeuren . Groeten .
Klantvriendelijkheid herkenning door het personeel
Bij aflevering van mijn multifocale bril bleek ik er niet goed mee te kunnen lezen. Sterkte bleek aangepast te moeten worden en men heeft zonder morren nieuwe glazen besteld. Kan nu weer goed zien. Goede service!
Geen verbeterpunten, houden zo.
Erg goede opticien wat goed advies geeft !
Ik kom al jaren bij Groenhof Optiek en altijd naar volle tevredenheid. De service is geweldig. Eventuele klachten worden altijd naar volle tevredenheid opgelost. Als ik weer eens voor een nieuwe bril kom kijken, ben ik altijd nerveus,maar bij Frans voel ik me altijd meteen op mijn gemak.
De vervanging van een probleemmontuur is met goed advies en veel geduld naar volle tevredenheid opgelost. Het is misschien niet de goedkoopste zaak, maar je wordt er wel fantastisch geholpen.
Waarom nog geen moderne leuke leesbrillen in het assortiment?
Ik kwam een nieuw contactlenzendoosje halen en wees er op dat ik een rood oog had. Optometrist Annette Kuypers heeft mijn oog onderzocht en mij met spoed doorverwezen naar het OMC (waar ik klant ben ivm glaucoom). Door deze alerte actie (het bleek een hoornvlies infiltraat) kon ik direct geholpen worden en is mijn oog inmiddels genezen.
Prettige en professionele behandeling
Aanvragen van proeflenzen na contactlenscontrole via jullie zou niet duurder mogen zijn (10 Euro voor 1 lens voor linker oog) dan wanneer je het zelf aanvraagt (10 Euro voor lens voor L+R).
Factuur is in eerste instantie foutief opgesteld. Na mijn vragen is eea gecorrigeerd.
Uitstekende vakkundige opticien. Was vroeger al klant en na uitstapje naar andere opticien nu weer tot grote tevredenheid terug!
20 min wachten bij afspraken, zou ik liever korter zien. Het onderstaande bericht staat letterlijk in de afspraken mail: Vergeet niet uw reservebril mee te brengen! We kunnen dan direct controleren of uw bril nog de juiste sterkte heeft en we geven de bril direct een service beurt. Maar mijn bril kon niet gecontroleerd worden op sterkte, dit had ik verkeerd begrepen werd mij gezegd.??
Zeer vriendelijk en deskundig personeel Snelle en gerichte dienstverlening Zelfs zonder afspraak staat men voor je klaar.
ik behoor tot de oudste klanten van de optiek