Goede service en meedenkend met de klant
Deskundig advies, fijn meedenkend en vriendelijk
Goede service vriendelijk personeel en de tijd nemen voor een goed advies
Draag al zeker 50 jaar een bril en nog nooit zo'n correcte oogmeting gehad. Ben zeer tevreden over deskundigheid en vriendelijkheid personeel. Je bent klant en zeker niet zomaar iemand die ze maar n bril of lenzen aansmeren.
Goede en snelle service, altijd vriendelijk en helpen je heel erg goed. Ze nemen alle tijd voor je.
Vriendelijk,vakkundig, gewoon een fijne Behandeling
ik wou lenzen maar is niet gelukt. spiegel voor het passen was vies. afspraken maken ging ook wat stroef. nadat het niet gelukt was met de lenzen.wilden ze wel helpen met andere dure opties. voor mij meteen de laatste keer dat ik daar naartoe ga.
Beste Martijn, Jammer dat we u niet naar tevredenheid konden helpen. Helaas zijn met uw oogafwijking de mogelijkheden wat beperkter en jammer genoeg ook kostbaarder. Dank u wel voor de tip van de vieze spiegel. We zullen daar in de toekomst beter op letten. Met vriendelijke groet, Tjeerd Giesbers
zie hierboven
Goede persoonlijke service
Alles goed, klantvriendelijk, service etc.
goede en professionele hulp bij het uitzoeken van een nieuwe bril
Vakkundig en heel vriendelijk
Deskundig personeel dat ruim de tijd neemt bij zowel de oogmeting als het uitzoeken van een passend montuur.
Goed advies, rustig de tijd tijdens oogmeting en vertrouwd gevoel krijgen als je een bril koopt
Ontzettend zorgvuldig zijn mijn ogen onderzocht.
Ik word altijd netjes geholpen en iedereen is vriendelijk
Altijd gezellig om er te zijn
Als je binnenkomt word je goed en vriendelijk ontvangen. Men neemt de tijd voor je en merk je. Het assortiment is ruim voldoende. Een bril koop je met de nodige aanwezige deskundigheid van opmeten en dat geeft een goed gevoel. Al met al ben ik een tevreden klant.
Dit is zo'n winkel waar men de klant kent. Áltijd vriendelijk. Prachtige collectie, voor ieder wat wils. Ik vind het zó leuk dat ik ieder jaar weer terug kom voor een nieuwe bril.
Online is je afspraak in te plannen maar kan ook telefonisch….. ze nemen een uur de tijd voor “oogmeting en uitzoeken montuur” en dat is echt voldoende!! Veel gelachen weer en ook nog eens 2 bakjes koffie met wat lekkers op… Het uitzoeken is bij mij altijd een punt omdat ik steeds ongeveer dezelfde bril wil (kleurstelling blauw/zwart en vorm óók) deze was voor dit keer alleen de kleurstelling die me niet aanstond maar niet getreurd …. Internet erbij en juiste kleurstelling gevonden en besteld voor me!!! Binnen een week een nieuwe bril…. Helemaal happy mee en die magneet clip werkt super, aanrader… Inmiddels jaar of 15 klant bij Giesbers en ga er steeds weer graag heen…. Top service
Snel, adequaat geholpen. Afspraak werd goed nagekomen.
Met een goed en professioneel advies over type montuur en glazen, een mooie nieuwe bril aangeschaft.
Goede klantgerichte service. Neemt de tijd, en rust. Ontspannen sfeer. Wat moet ,en kan je nog meer wensen .! Dus helemaal blij.
Vriendelijke betrokken gezellig
Ik heb complexe ogen, meerdere opticiens kwamen er niet uit. Bij Giesbers wel, optometrist heeft serieus meegekeken en echt juiste advies gegeven.