Klantvriendelijk, maakt tijd voor de klant.
De beste opticien van Grave.ik kom er al jaren met veel plezier.
Bij binnenkomst van de klant even kort aandacht, als een medewerker met een klant bezig is. Lang wachten is geen probleem, maar wel graag even gedag zeggen en iets van: Ik kom zo bij u.
Geen
Berichten voor periodieke controle automatiseren.
Zeer vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben en nemen daarnaast nog écht de tijd voor je.
Kan niet anders zeggen dat ik altijd ontzettend tevreden ben. Vanaf het eerste moment dat Giesbers opende in Grave!!
Een sfeer volle ,gastvrije optiek Vriendelijk personeel en eerlijk advies .
Zeer klantvriendelijk
Ik heb altijd een welkom gevoel in de winkel. Ongeacht de drukte. Men neemt de tijd voor je en denkt met je mee. Assortiment wisselt regelmatig dus het nodigt uit om regelmatig binnenlopen .
Zeer persoonlijke aandacht. Tjeerd laat me met een vriendelijk praatje uit. Ik kan al mijn wensen uitspreken op lens gebied.
We zitten er met het hele gezin en we worden er altijd super geholpen. Heel persoonlijk en vriendelijk personeel.
geen
Geen verbeterpunten.
Een breder assortiment aan monturen.
Is er niet kan niet beter Alleen nog een keer lemper als ik kom