Proffesioneel, vriendelijk, attent
Fijne medewerkers, alle aandacht
Mijn bril kapot moest een nieuwe maar ging op vakantie En ze hebben geregeld dat ik de bril had voor dat ik op vakantie ging In een woord SUPER
Voor mijn dochter myopie remmende glazen en bril moeten aanschaffen. Bij Giesbers denken ze mee en helpen ze je heel persoonlijk en fijn. Je voelt je geen nummertje zoals bij sommige andere opticiens, maar ze kijken echt naar de persoon en naar de situatie. Erg tevreden met de service en de bril! Ook heel fijn dat ze een abonnement voor kinderbrillen hebben, met veel extra's aan service erin.
Vriendelijk, goed advies. Wij komen er al jaren en nog steeds DIK tevreden.
Kom al jaren met veel plezier bij Giesbers. De persoonlijke benadering vind ik fijn en ik word altijd vriendelijk en deskundig geholpen.
Perfecte service en klantvriendelijkheid
Netjes en goed geholpen. Zeer tevreden.
Nemen de tijd,denken goed met je mee,kennen het oog goed .
De bril die ik wilde hadden ze niet in de winkel beschikbaar maar ze bestelde hem gewoon weekje later was hij er wel echt top!
Super goed
een aanwinst voor grave
Rustige meting./Goede uitleg Men nam rustig de tijd om mijn vragen duidelijk te beantwoorden.
Vriendelijk personeel die de tijd voor je nemen en die deskundig advies geven
Goed geholpen, vriendelijk, duidelijk en snelle levering.
Goed begeleid voor t kopen van n complete bril
Eerste keer bij Giesbers geweest voor een nieuwe oogmeting en een nieuw montuur, en ik ben super geholpen! Ik kreeg goed advies mbt de voor mij nieuwe multifocale glazen, en ben erg fijn geholpen bij het uitkiezen van een nieuw montuur. Een week later kreeg ik al bericht dat mijn nieuwe bril klaar lag!
Ik kom al heel wat jaren bij Giesbers optiek. Het is een prachtige ruime winkel met veel monteuren om uit te kiezen. Personeel is deskundig en vriendelijk.
Wij komen al jaren bij Giesbers. Ruim assortiment en goede service. Nemen echt de tijd voor je. Ook het personeel is erg enthousiast!
Vriendelijke en goede service
Top bedrijf!
Altijd tevreden de deur uit.
Er wordt tijd voor je genomen. Altijd n kopje koffie met iets lekkers …. Niets wordt aangesmeerd. Altijd erg vriendelijk.
Geweldig fijne mensen daar. Men kijkt niet alleen naar de ogen maar ook naar de persoon erachter! Alle tijd voor een kop koffie en een praatje! Zeker deskundig advies en geweldige service!