Heel prettig en klantvriendelijk
??? ????
GEEN IDEE
meer personeel op drukke uren
Ook op maandag middag open
Over het algemeen moet je er wel de tijd voor nemen. Niet iedereen heeft de tijd. Je ziet ook regelmatig bezoekers de zaak verlaten en niet geholpen zijn. Oplossing : op afspraak werken. Desnoods de afspraak in de winkel maken. Personeelslid erbij?
niet vooral zo doorgaan en ga jullie zeker aanbevelen (indien nodig)
Ga zo door.
Mijn zoon en ik worden al jarenlang zeer goed geholpen door het team van Giesbers. De medewerkers zijn zonder uitzondering vakbekwaam en klantvriendelijk. Iedere aanvraag voor nieuwe contactlenzen en/of (zonne-)brillen wordt snel en accuraat verwerkt. Wij kunnen Giesbers Optiek Inclusief dan ook zeker aanbevelen!
Vriendelijk en professioneel. hulpvaardig en meedenkend.
Niks
Alle medewerkers zijn altijd even vrolijk en vriendelijk en laten je met een goed gevoel de winkel weer verlaten
De eigenaar van de zaak kan nogal langdradig van stof zijn. Meestal als ik 'even snel' binnen wil wippen sta ik zo maar weer een half uur tot een uur gezellig te kletsen. Heel vervelend. Ook de koekjes bij de koffie laten te wensen over. Buiten dat; aanrader voor iedereen!
zoals altijd goed geholpen
geen
Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen..